svi dobro, svi zdravi![]()
...to je najvaznije, sve ostalo su nijanse...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi dobro, svi zdravi![]()

...razmišljao sam da uradim jedan foto sešn al sam se nešto ulenjio u poslednje vreme...![]()
, ova zima ce brzo proci....ja na temu ne smem da idem upropastih se za nekih deset 
...razmišljao sam da uradim jedan foto sešn al sam se nešto ulenjio u poslednje vreme...![]()

je..lipa ode se okupati pa vanka
drago mi je bilo viditi vas na jednom mistu
Jos jednom sretna Nova i Sretan vam Bozic
![]()

je..lipa ode se okupati pa vanka
drago mi je bilo viditi vas na jednom mistu
Jos jednom sretna Nova i Sretan vam Bozic
![]()

Nemoj mi o lenjosti
Ubiše me ovi praznici jedva čekam da sve prodje pa da se vratim u životnu kolotečinu![]()

a mzoda..pokusavan je uciniti...kuvam ja ali mrzim, mrzim, mrzim,,,,nego ajmo minjati temu dok me nije svrab poce obuzimati hahhahah
E lipa pozdrav i tebi kako si))
Zenske spremate li se za Bozic?
Jel i kod vas Bozic posta trcanje od ducana do ducana ili se vise drzi tradicije..odlaska u crkvu, dan sa obitelji..itd

...pa ajde nemoj da cekamo sto godina, ova zima ce brzo proci....ja na temu ne smem da idem upropastih se za nekih deset
dana, ima da se mucim zbog toga bar dva meseca![]()

Laku noć...
Da li ćete do ujutru preći 20000 postova, pa da sutra otvaramo novo ćoše za ćaskanje?![]()

Idem sad u spavajuću kolotečinu
laku noć deco...odoh na počinak...sutra me opet čeka puna kuća gostiju i spremanje za drage mi moje i njegove roditelje...ceo dan frkica, al volimo to...![]()

...nisi valjda pomislila da bih kačio nešto pametno i ozbiljno...
...ja tamanim sve živo, ko termit... a izgled znaš... tako da moji saveti nikome ne bi pomogli...![]()

Nemoj da si kidnuo sad od kad si obecao.![]()

...on je to u tvoje ime![]()
Zato sad ima da kucka, kad obecava i u tudje ime. 
Vidim ja da je i u tvoje.Zato sad ima da kucka, kad obecava i u tudje ime.
![]()

...izgleda
...ja cekam jeftinu struju, a i zna se da ja imam probleme sa snom....mada se uvek nadam da cu ga bar nekad prevariti,
i u zadnje vreme mi je uspevalo...ugasim komp, ususkam se i vrlo cesto zaspim skroz ne ocekivano![]()