Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
eto, a taman rekoh nema slatko tamo na kuvanju..a imam jabuka za lenju pitu,hmmm...verovatno mi fali neki sastojak..tako da...nećem da razmišljam.![]()
Jabuke mogu u svako testo, zbrckaj nesto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto, a taman rekoh nema slatko tamo na kuvanju..a imam jabuka za lenju pitu,hmmm...verovatno mi fali neki sastojak..tako da...nećem da razmišljam.![]()
Jabuke mogu u svako testo, zbrckaj nesto.

meni mama tu, ne mogu od nje da uđem u kuhinju![]()

Otisle ti sestre Mo ?

sta ces u kuhinji ... uzivaj , mazi nokte![]()
cek malo , necu ja dugo
sta ima novo?
vidis da izostajem

nemoj da me nerviraš![]()

Vidis da si od retkih omladinki sto vole kuhinju, dosta brukas generaciju, odmori malo.to sam već sve završila pa htela da budem od neke koristi al džaba : )))

.... de si bre ti ...
Da sam blize poslala bih ti, da te ne nerviram.![]()
Muz i cerka obozavaju jabuke u kolacima i vise su dosadni sa tom lenjom pitom, ali sta cu pravim stalno.![]()

a bar su te lepo iznenadile ... budi zadovoljna i sa timeDa. Sve je letece bilo...sto ne volim kad su brojani dani. A tek kad odu pa mi kazu - ma mogle smo jos neki dan da ostanemo, dodje mi da ih bijem.![]()
Vidis da si od retkih omladinki sto vole kuhinju, dosta brukas generaciju, odmori malo.![]()
mozda posle tenisa bacim pogled šta ću, tek sam malopre izašla iz kuhinje..ne mogu ja tamo toliko bezpotrebno da se zadržavam![]()

...pa čekam da iva navrne... šta bih drugo...![]()

šta ću kad sam ješna
cccc, ti uopšte nisi žena forumašica...
mi živimo za kuhinju bre![]()

... iva dodje a ti pobegnes ....
razvigor mi unistio reputaciju![]()

kuvano vino se mesi u kuhinji : )))

...dobro, ajd, može i u kuhinji...pazi mangupa
![]()

...dobro, ajd, može i u kuhinji...![]()

Spremate li vi nešto za Božić, ili se samo majete ovuda?![]()

mozda posle tenisa bacim pogled šta ću, tek sam malopre izašla iz kuhinje..ne mogu ja tamo toliko bezpotrebno da se zadržavam![]()