gost 273051
Elita
- Poruka
- 18.927
...gde si muljala onu tortu?![]()
...ma za hranu i nije problem, nije ješna... ali garderoba joj je kao flis papir...![]()
Nije jesna? Baš čudno...na koga li je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...gde si muljala onu tortu?![]()
...ma za hranu i nije problem, nije ješna... ali garderoba joj je kao flis papir...![]()
Pa ko je rekao za tebe vodolijo da si vaga?
Ne citas sta pisem!
Necu vise ni da pisem.![]()
...ma baš me briga... naćiću drugu sestru...![]()
juuuuuuuuuuuuu .... sto se ti meni sviDzas ... pametna razborita forumasicamislim da je sramota, ipak je 21 vek.![]()
mislim da je sramota, ipak je 21 vek.![]()
juuuuuuuuuuuuu .... sto se ti meni sviDzas ... pametna razborita forumasica
ganc nova ... al postovi su ti za uzor i naravoucenije ostalim .... materijalistima![]()
...sad si mi sve pokvarila...
...iva, nemoj da spremaš mraz...![]()
...čudno... ja sam mislio da ćeš napisati da si iz prošlog veka... i opet mahati onom krštenicom...![]()
...sad si mi sve pokvarila...
...iva, nemoj da spremaš miraz...![]()
...vece,jesam vec bila ovde?![]()
to i ja tedoh da pitam![]()
...vece,jesam vec bila ovde?![]()
to i ja tedoh da pitam![]()
eto vidis,ljubav cini cuda.
Ja nisam sigurna je l' svako sa svojim nikom i avatarom, pojma nemam ko se s kim pomesao i sta je na kraju bilo, ko se s kim uzeo.![]()
Nisi, a nisi mi nista ostavila iz te vrecice.![]()
Nista bez popularnih medijatora.nije ljubav ... nego odlican pregovaracki savetnik
pobedili smo .... dodjem ti miraz![]()
samo da vam mahnem
vristala sam dva sata s Mindjusicom vezbajuci tekstove s njom za diktat, ima neki u tekstu kao poznati lik, dobar tip do bola, ja reko dete da mi sacuvas taj udzbenik sledece godine da isecem sliku![]()
samo da vam mahnem
vristala sam dva sata s Mindjusicom vezbajuci tekstove s njom za diktat, ima neki u tekstu kao poznati lik, dobar tip do bola, ja reko dete da mi sacuvas taj udzbenik sledece godine da isecem sliku![]()
juuuuuuuuuuuuu .... sto se ti meni sviDzas ... pametna razborita forumasica
ganc nova ... al postovi su ti za uzor i naravoucenije ostalim .... materijalistima![]()
...tu je samo vruca voda....to je termofor![]()