Dobro jutro, dobar dan, dobro veče i laku noć...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i ja sam je maznula :rumenko:

a zamisli,moje mladje dete svoje nove zimse cipele zaboravilo u skoli,vratio se kuci u patikama za fizicko,a cipele ostavio:roll:
i sad moze samo u patikama,nista drugo nema,sve mu malo od prosle godine.stvarno ne znam sta ce sutra?

...ako nije dubok sneg, a patike kozne, sve je ok, nece mu nista faliti, a pritom patike znaju da budu toplije od mnogih zimskih
cipela....ili da ga odvezes do skole:)

...ako nije dubok sneg, a patike kozne, sve je ok, nece mu nista faliti, a pritom patike znaju da budu toplije od mnogih zimskih
cipela....ili da ga odvezes do skole:)
gde bre nije dubok sneg,ovde je do kolena.a ni patike vise nisu kozne.ni najke se ne prave od prave koze
ja mu mudim moje duboke cizme,on nece :p
ništa ne javljaju za prevremeni raspust...:sad2:
a taman sam se ponadala...:zelenko:

moj savet ti je da ti odeš u školu po cipele a dete nek odmori svoju napaćenu dušu...:hahaha:
pa da ,na kraju cu morati sutrapre podne da idem da trazim patike,on i onakoide posle podne u skolu

inace da vam se pozalim,posla jutros sa muzem i bobijem do radnje da pokupujemo vise stvari da ne moram sutra po snegu da vucaram
pred vratima ideje ,ja muzu utrapim bobija da me sacekaju i tu sretnem jednu mamu iz razreda od mladjeg.i kazem muzu,aj mi promeni pare,3 m dalje je menjacnica,a on zakmeci,pa sta ja treba i da cuvam bobija i da menjam pare i da nosim kese :rida:
ona zena ovako:eek:
ja samo zgrabim bobija,njoj kazem dovidjenja,njemu kazem kupuj sam :evil:i odem u park
a u parku je tako lepo :zaljubljena:
mislim, volim ja muskarce,al sto mrzim sto su vece p.cke od nas zena:roll:

Nas je juce do kasno u noc ubila kisa, cak je bilo i grmljavine. Nisam mogla da verujem da grmi. Prvog momenta sam se prepala da se nije neki avion smandrljao, jer je aerodrom u blizini, kako su sve okolo planine, avioni spustaju visinu iznad jezera i sa jezera prilaze pisti. Izadjem, ne vidim - nista; kad ono opet ona produzena grmljavina, obicno je ima samo leti.
Tek je oko 3 prestala kisa, a jutros oko 8 poceo sneg i sad pada. :aha:
Rucak imam, jos nesto slatko da smuckam. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back