minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...zvini, nisam video, radim pet stvari u isto vreme, kao i obično...
...mogu da probam...

...a šta da radim sa odsečenom nogom...?
...hmmm, kolence i butkica mogu da se udime pa u pasulj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slavim sv.djordja i sv.nikolu...9.og i 19.og...tj.sutra i za deset dana...a obe posne...znate shtaga je pasulja![]()
...zvini, nisam video, radim pet stvari u isto vreme, kao i obično...
...mogu da probam...
...a šta da radim sa odsečenom nogom...?
...hmmm, kolence i butkica mogu da se udime pa u pasulj...![]()
Još na poslu saranise me![]()
Još na poslu saranise me![]()
slavim sv.djordja i sv.nikolu...9.og i 19.og...tj.sutra i za deset dana...a obe posne...znate shtaga je pasulja![]()
...djurdjic je prošao a djurdjevdan je 6 maja... koji je sad sv.djordje...?![]()
Ja samo znam da svaki svetac ima svoju letnju i zimsku varijantu.![]()
to je muska butka,ne treba ti![]()
...djurdjic je prošao a djurdjevdan je 6 maja... koji je sad sv.djordje...?![]()
Ja volim kad se ima razloga da se familija i prijatelji okupe. A volim i da spremam za slave, da razbijem stereotipna posluzenja. I pasulj ima bezbroj varijanti, cak i slatkih.![]()
pa imas zimskog i letnjeg
kao i vecinu drugih...ne svi al ne znam tachno...nije mi crkveni kalendar zvani "majka" pri ruci![]()
mnogo pitanja.a ocu sve i velikog i malog i da se mrda i taj jmbg...htela si da mi podvališ sa butkicom, a taman se zaradovah...
...hoćeš bobija za avatar, mogu da ga smanjim...?
...el da se mrda nešto ili da bude jpg...?
a svejedno te volimo i mazimo i pazimo,iako te ne zovemo djordje...ja sam trebao da se zovem djordje...![]()
Isto ti je rekao i Slonce, neznalico....ma ja znam da ti sve znaš...![]()
Bobiju nema sta da se mrdaaaaaaaaaaa....htela si da mi podvališ sa butkicom, a taman se zaradovah...
...hoćeš bobija za avatar, mogu da ga smanjim...?
...el da se mrda nešto ili da bude jpg...?
...ja sam trebao da se zovem djordje...![]()
...ja sam trebao da se zovem djordje...![]()
Kod nas u familiji deda resavao sve na vreme, nismo imali takvih okupljanja.malo da razbijemo stereotipna okupljanja pred sudnicom![]()
Vidim ja nesto si "pogresan"....ja sam trebao da se zovem djordje...![]()
Bobiju nema sta da se digneeeeeeeee.![]()
....ma ovo ti lepsije,onako bi te zvali 'Djoka'![]()
ma boli te,sigurno si namontirana,kolege mlade i napaljene,ti sva namirisana,napolju veje sneg,unutra toplo i zasuskano....
sta se bre zalis?
On to i 'oce.....ma ovo ti lepsije,onako bi te zvali 'Djoka'![]()
mnogo pitanja.a ocu sve i velikog i malog i da se mrda i taj jmbg![]()
Kod nas u familiji deda resavao sve na vreme, nismo imali takvih okupljanja.![]()
a sutra ti je rodjendad?
...al ti je kum bio rusofil ime moje![]()