Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
A vi zaseli, m?...jeste
...tamo preko preko puta je udobnije za sedenje...
Doblo.neeeee....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vi zaseli, m?...jeste
...tamo preko preko puta je udobnije za sedenje...
Doblo.neeeee....![]()
Zaboravila sam da prijavim: umalo ne rekoh komsinici "boja ko Sloncetova garnitura" u razgovoru o mebl stofu.![]()
Sve bi joj bilo jasno.![]()
...neverovatno, ali nikad mi nije palo da pogledam kako se zove...![]()
ko?vlasnik ovog dupeta u prolazu...ovaj...mimohodu![]()
...uopšte mi nije jasno kako se taj tu pojavio...![]()
...opušteno, kuhinja je sredjena...
![]()
![]()
e al sto me iritra ova varijanta...kao nezavrsen zid...bem ti modernizam![]()
Ja nikad ne znam kako se zove - butik, prodavnica, kafic,....tek poneko ime znam, sto decenijama postoji na nekom udarnom mestu. Cak i hotele ne zapamtim.
I sad kad smo kod toga:
Dodje sin iz skole, kaze gubili smo cas i bili na burek sa drugarima. Pitam ga - gde?
Kaze nisam video kako se zove, ali mislim da je neko reko Sporetce (deminutiv od sporet).
Ja - Molim, nema sanse da se tako zove!
Zovem muza i sad mu mali objasnjava gde se nalazi "Sporetce"....tek ce muz - kakvo bre 'sporetce' - To je burekdzilnica Porec!!!!!!!Smejali smo se pola dana, ali nismo uspeli da skontamo kako je Porec izmutirao u Sporetce.
![]()
A onda je mali morao da odgovara geografiju i od pretpostavke da je to neka turska rec - naucio lekciju za sledeci izlet u burekdzilnicu.![]()
Ma ja pricam samo srpski, morali da nauce i oni koji nisu znali.pozdravato za komshinico iz bordato garniturato na...kako se kaze ambolija![]()
![]()
...sad će majstor minon to čas da popravi...![]()
Ma ja pricam samo srpski, morali da nauce i oni koji nisu znali.![]()
ma lepo je ovo na gled...ali previse sterilno deluje...istini za volju,razmisljao sam o uredjenju stana belim namestajem ali nije prakticno...a i kad pogledas...nedostaje izvesna doza topline
...i zaova?![]()
...onda da unesemo malo i topline...
![]()
...onda da unesemo malo i topline...
![]()
Imaju rodjake po Srbiji, a i ziveli su u Sloveniji tako da je vec znala srpski (omasi tek poneki padez). A moj muz govori srpski kao da mu je matrenji. Osim kad se previse druzi sa vranjancima, pa i njemu pobegne padez.![]()
...ili si mislio na ovu toplinu...?
http://1.***************/-0NJGHO1J1b8/UFSRMdHI9iI/AAAAAAAAOLQ/0x9ZMobxbl4/s1600/uzbu%C4%91ene.jpg