gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Laku noc svima. Moram odmoriti. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Laku nocLaku noc svima. Moram odmoriti.![]()

Jutriška!

kad ce da se smrkne, pa da polegamo
jutro, skraceno i produzeno![]()

Dobro jutro dragi forumaši, kako ste danas?
Eto sunca, nadam se da ste svi dobro.
Vidim da su pripreme za prvomajski uranak već počele, malopre prođoh kroz Košutnjak vozeći se prema kancelariji i vidim neki vredni ljudi već zauzeli busiju i pale vatricu. Mislim da je malo rano za tu akciju...
A i to roštiljanje po onoj divnoj šumi malo je bezveze. Naročito zbog toga što ostane posle njih. Kad bi bar skupili za sobom svu onu ambalažu.
Košutnjak je inače božanstven od jutros. Ozelenio, trava divno miriše a sunčevi zraci koji se probijaju kroz drveće golicaju ti maštu.
Tek, nema danas od prirode ništa kancelarija je moj usud.
Metlu sam zaboravila kući ne mogu da proletim ali mogu da pošaljem jedan veliki osmeh![]()

što ti se već lega draga Vits, pa tek ustadosmo?kad ce da se smrkne, pa da polegamo
jutro, skraceno i produzeno![]()
Minone, čuvajte mi uši i repić, ja to volim da grickam. Ostalo možete pojesti sami....pa di si slavuju šareni...
- - - - - - - - - -
...da spustim roletne odmah...?
...jutro...
- - - - - - - - - -
...hvala draga prefektna... dobro smo... valjda...
...evo jurimo prase po terasi...![]()

...pa di si slavuju šareni...
- - - - - - - - - -
...da spustim roletne odmah...?
...jutro...
- - - - - - - - - -
..

što ti se već lega draga Vits, pa tek ustadosmo?
Misliš na skraćeno i produženo espreso ili na nešto drugo?

..
Pozzz svima...![]()

Pozzz svima...![]()

Minone, čuvajte mi uši i repić, ja to volim da grickam. Ostalo možete pojesti sami.![]()

...pa di si slavuju šareni...![]()

...ne vredi, probala, opet blinka kmekoooo....
......![]()

Evo shisham i farbam krila.
@
Sta blinkuje?

i onda bude tu smo samo mi pilici?
od jutros sam vec bila sa psom na keju, a u kancelariji sam od 7:15
skraceno radno vreme, danas do 14:00, kod vas nije?
a jedva cekam vece, ne zbog spavanja doduse
Nemam skraćeno r. vreme, danas puštam plate i delim bonuse tako da imam posla i za prekovremen rad, ali nadam se da ću završiti u neko dogledno vreme, pa će nas direktor pustiti da zapalimo iz kanca.
Samo treba još da se odlepim od ove Krste ako hoću da odem u pristojno vreme kući.
Imam neke lepe vesti, ružne takođe imam ali ću ih preskočiti, a što se tiše onog kad padne mrak...
Vits, može Bajaga da otpeva: hajde bože budi drug pa ubzaj jedan krug unapred planetu.... i eto ga, već je veče palo
Ljubim Vas sve, lepo provedite praznike, uživajte u svemu, nemojte preterivati sa opijatima, sad stvarno moram da se izlogujem!