jesi li razgovarala sa cerkama o svemu sto te muci? obrati im se za pomoc, ispricaj se sa njima
...ne one ne znaju nista i strah me je da me nebi razumele...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi li razgovarala sa cerkama o svemu sto te muci? obrati im se za pomoc, ispricaj se sa njima

...ne one ne znaju nista i strah me je da me nebi razumele...
mislim da gresis, kada budu saznale bice ljute jer im se nisi obratila a one su ti najblize i imaju samo tebe jednu, ne rastete vi majke na drvetu ko tresnje

...znam, samo me strah njihovog razocarenja u mene....a i daleko su pa gledam da se cujemo kad se koliko toliko sastavim, plus je i mama
tu, kojoj zbog njenih godina ne mogu da kazem nista, dotuci cu je...i tako cutim sama sa sobom, a do kad ne znam...![]()
...kako? najgore od svega sto sam svesna da cu ovako potonuti skroz, ako vec nisam, a nisam sposobna da se borim niti znam kako vise...
Ajde Alffooo neznam šta je u pitanju,ali moraš bidneš jaka,borac![]()
ma daj, sta ti je, kakvo bre razocarenje u majku jer je u problemima...nema toga, ali ti trenutno od silnih problema i ne mozes da realno sagledas stvari...obrati se deci slobodno

Ma sta mi mislili, deca umeju da budu izuzetan saveznik, podrska i savetnik kada dodju u godine da su zreli.
Slazem se Affro da treba da razgovaras sa cerkama, koji god problem da te muci.
...znam, samo me strah njihovog razocarenja u mene....a i daleko su pa gledam da se cujemo kad se koliko toliko sastavim, plus je i mama
tu, kojoj zbog njenih godina ne mogu da kazem nista, dotuci cu je...i tako cutim sama sa sobom, a do kad ne znam...![]()

shto prlji sunce...tjelavi se chupaju za kosu
Ma sta mi mislili, deca umeju da budu izuzetan saveznik, podrska i savetnik kada dodju u godine da su zreli.
Slazem se Affro da treba da razgovaras sa cerkama, koji god problem da te muci.
ovde opet ladno .....![]()
tacno tako...najbolji prijatelji koje mozes imati su roditelji i deca

čao, čale![]()

...el se sećaš ti ćaleta... forumskog...?
...bio je mod na svaštari...
...'dete, naspi jednu kleku'...![]()