Dobro jutro, dobar dan, dobro vece i laku noc... vol 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da gresis, kada budu saznale bice ljute jer im se nisi obratila a one su ti najblize i imaju samo tebe jednu, ne rastete vi majke na drvetu ko tresnje

...znam, samo me strah njihovog razocarenja u mene....a i daleko su pa gledam da se cujemo kad se koliko toliko sastavim, plus je i mama
tu, kojoj zbog njenih godina ne mogu da kazem nista, dotuci cu je...i tako cutim sama sa sobom, a do kad ne znam...:(

...znam, samo me strah njihovog razocarenja u mene....a i daleko su pa gledam da se cujemo kad se koliko toliko sastavim, plus je i mama
tu, kojoj zbog njenih godina ne mogu da kazem nista, dotuci cu je...i tako cutim sama sa sobom, a do kad ne znam...:(

ma daj, sta ti je, kakvo bre razocarenje u majku jer je u problemima...nema toga, ali ti trenutno od silnih problema i ne mozes da realno sagledas stvari...obrati se deci slobodno

...kako? najgore od svega sto sam svesna da cu ovako potonuti skroz, ako vec nisam, a nisam sposobna da se borim niti znam kako vise...

Ajde Alffooo neznam šta je u pitanju,ali moraš bidneš jaka,borac:cmok2:

Ajd sad i ti... niko ne mora da bude ni jak ni borac...
Svako ima pravo biti slab i da kuka i da njegov problem bude najveći i nezaobilazan u jednom trenutku i to nije ništa loše...

ma daj, sta ti je, kakvo bre razocarenje u majku jer je u problemima...nema toga, ali ti trenutno od silnih problema i ne mozes da realno sagledas stvari...obrati se deci slobodno

Affro slažem se sa žabicom :aha:
Pošto si ti sa svojim ćerama bliska, mislim da bi trebala sa njima da pričaš...

Mislim da treba da im kazes. Nema svrhe ziveti u lazi, a ako ti je zaista toliko tesko koliko tvrdis, pa to ce jednom izaci na videlo. A tek onda ce biti ljute sto im nisi rekla.

Ma sta mi mislili, deca umeju da budu izuzetan saveznik, podrska i savetnik kada dodju u godine da su zreli.
Slazem se Affro da treba da razgovaras sa cerkama, koji god problem da te muci.

Isto mislim

- - - - - - - - - -

ovde opet ladno .....:confused:

I ovde ladno i juce i danas. A prekljuce 35. Pa aj se sad osecaj normalno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back