Dobro jutro, dobar dan, dobro vece i laku noc... vol 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toliko sam nervozna i ljuta da ne mogu ni da vas čitam.
Došla sam samo da vam kažem da sam nervozna i ljuta.:evil::ljutka::ljuta::histericna:

Na pravom si mestu, svi smo manje-vise takvi. :zag:

- - - - - - - - - -

udala sam se u nobles familiju, sta da kazem.leba nemamo, ali srkucemo vanil tea, .crko da bog da.

figurativno, naravno, nek je ziv i zdrav cerki svojoj.

Da si ga "udala" brzo, lakse bi bilo. :lol:

Toliko sam nervozna i ljuta da ne mogu ni da vas čitam.
Došla sam samo da vam kažem da sam nervozna i ljuta.:evil::ljutka::ljuta::histericna:
Polako udahni i mrmljaj oooooommm :)
udala sam se u nobles familiju, sta da kazem.leba nemamo, ali srkucemo vanil tea, .crko da bog da.

figurativno, naravno, nek je ziv i zdrav cerki svojoj.

Čudne su te bivše ljubavi :aha:

Koga treba da bijemo, daj ga ovamo. :ceka:

Poduži spisak.
Svake godine kukam kad napirlitane nastavnice i profesorke menjaju udžbenike, pa moram sve novo da kupujem. Za svaki predmet po tri - četiri udžbenika.
Kao fol, ovaj izdavač je bolji. Lažeš, kučko!!! Došao trgovački putnik i ponudio ti torbicu, par olovaka, blokče, i ti si se primila.
I sad Antigona mora da daje po cirka 13 hiljadarke za svako dete i da ga spremi za školu.

Ali, to je samo jedan segment mog dana, bilo je svašta.:evil:

Poduži spisak.
Svake godine kukam kad napirlitane nastavnice i profesorke menjaju udžbenike, pa moram sve novo da kupujem. Za svaki predmet po tri - četiri udžbenika.
Kao fol, ovaj izdavač je bolji. Lažeš, kučko!!! Došao trgovački putnik i ponudio ti torbicu, par olovaka, blokče, i ti si se primila.
I sad Antigona mora da daje po cirka 13 hiljadarke za svako dete i da ga spremi za školu.

Razumem te.
Moje dve ćerke bliznakinje jedna u beogradska druga vojvodjanska prosveta.
A udžbenici za svaki predmet skoro različiti :evil:

...a i aktuelne takodje...:lol:
Ma samo da su sve na broju, prezivecemo. :lol:
Poduži spisak.

Davaj decu ovamo kod mene, knjige su besplatne za sve (osnovna i srednja), jos od 2006. :)

volim sto svako pise za sebe, pa se zgodi jedna papazjanija od postova. :)
sad razmisljam o tom sapunu u vodi.u vodi kao kadi ili u vodi u onom cancetu za sapun?
Sad ce da utrci i neki recept...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back