Dobro jutro, dobar dan, dobro vece i laku noc... vol 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vozimo se na prvom sedištu autobusa jedan doktor i ja.
Prvi mrak je pao, a na semaforu beli mercedesov džip sa navigacionim ekranom na upravljačkoj tabli.
Onda muški počnu da se dive džipu, a među zadivljenim prednjači vozač.
Nakon prelaska raskrsnice, vozač pretiče džip i onda primetimo da za volanom sedi lepa, mlada, krupna crnka.
Vozač : Guska!
Doktor : Labud!
Vozač: Guska!
I tako u nedogled.

Šta ti je ljudska priroda.:confused:

.
...legenda kaže... neko je nekada napisao 'laku noć'... i onda otišao da spava...:lol:
Racunas da Buki nece da se doseti? :lol: :zag:
a pitasmo se gde si, cak neki i gatje na stap obesili trazeci te :eek:

cao :cmok:
od kada nisam cula tapovce :D
razmisljam da li ce da se cuje masina za ves kod komsija, ako je sad ukljucim.ona je od onih tihih, ali zujka pri centrifugi, valjda nece nikom smetati u ovo doba..

Nisam citala unazad, a trebala sam, makar zbog tih gaca. :lol:

Kod mene masina stalno pere nocu, ali ja sam u kuci, veseraj mi u podrumu, zasticena sam od "ujeda". :lol:

- - - - - - - - - -

Vozimo se na prvom sedištu autobusa jedan doktor i ja.
Prvi mrak je pao, a na semaforu beli mercedesov džip sa navigacionim ekranom na upravljačkoj tabli.
Onda muški počnu da se dive džipu, a među zadivljenim prednjači vozač.
Nakon prelaska raskrsnice, vozač pretiče džip i onda primetimo da za volanom sedi lepa, mlada, krupna crnka.
Vozač : Guska!
Vozač: Guska!
I tako u nedogled.

Šta ti je ljudska priroda.:confused:

Cuti kad nisu obojica viknuli "guska"! :( :lol:

Racunas da Buki nece da se doseti? :lol: :zag:

Nisam citala unazad, a trebala sam, makar zbog tih gaca. :lol:

Kod mene masina stalno pere nocu, ali ja sam u kuci, veseraj mi u podrumu, zasticena sam od "ujeda". :lol:

- - - - - - - - - -

Cuti kad nisu obojica viknuli "guska"! :( :lol:

Odmah možeš da zaključiš koji je od njih dvojice samo gledao nedostižne žene, a ko je ... hmmm pa zna se...

Nisi, samo da znas. :lol:

"Labud, eeej, labud, i ja kazem da je labud!" - povika Dacha, zeleci da ispravi gresku, ali avaj, prekasno, i ostade primecen kao neko ko je samo gledao nedostizne zene.

:lol:

Putovao ja jednom busom i delio sediste sa nekom mladom mamom i njenim sincicem, njih dvoje su sedeli do prozora, malecki je posmatrao predele kroz koje je put prolazio i kad god bi ugledao neku pticu ciliknuo bi radosno: "Abud, abud!", sve mu je bilo "abud", i vrane, i svrake, i divlje patke, i kokoske i guske po usputnim salasima. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back