Dobro jutro, dobar dan, dobro vece i laku noc... vol 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
boze bre,ti ko da ne znaš s kim imaš posla:lol: jes brate,srknem ja po par gutljjčića iz naprstka kad god ima:mrgreen:

A i ja srknem po pola boce dva, tri puta godisnje kad mi naleti drugar elektricar, inace sam kul, stoje mi zalihe netaknute. Ali postujem to pice, radzu uvek preporucujem. :)

- - - - - - - - - -

u izvesnom dobu svakog choveka dodje trenutak otreznjenja,kada se uozbilji i kaze..."vreme je za novi list" :deda:
daklem...ajmo taj...gorki list :lol:

List po list. :lol:

Prika moj, zbog cura ces morati i vino da konzumiras, secas se verovatno one moje price kako me je teta Madjarica daljinski upravljala i navodila dok sam pazarivao vino, cimne me fonom od kuce, ja pred vinskim rafom citam nazive, a ona bira, i naravno ja placam. :rumenka: :lol:

...sećam se nekih odlazaka u selo...tamo te obavezno ponude,ono slatko i voda,kafica i radza...e ta je prava:heart:

:ok: Samo ima i tu zvrcka, kad ljudi iz mog kraja gostuju u krajevima gde su te ponude obavezna stvar iznesu im radzu koja je meka, slaba, naime kod nas se piju jake radze koje su zmijare u odnosu na te meke, i gosti toga tamo mogu popiti koliko hoce, na zaprepascenje domacina. :D

List po list. :lol:

Prika moj, zbog cura ces morati i vino da konzumiras, secas se verovatno one moje price kako me je teta Madjarica daljinski upravljala i navodila dok sam pazarivao vino, cimne me fonom od kuce, ja pred vinskim rafom citam nazive, a ona bira, i naravno ja placam. :rumenka: :lol:

dacho...brate po novchaniku napaceni :lol: ...
secam se...maglovito dodushe,nekog doba kada sam konzumirao vino.rado i na dnevnoj osnovi...u kolichinama koje ni brkate forumashice ne mogu stutji u kafani
a onda sam je preboleo...ostale su samo prazne flashe :lol:

dacho...brate po novchaniku napaceni :lol: ...
secam se...maglovito dodushe,nekog doba kada sam konzumirao vino.rado i na dnevnoj osnovi...u kolichinama koje ni brkate forumashice ne mogu stutji u kafani
a onda sam je preboleo...ostale su samo prazne flashe :lol:
Uzas moj dobri prika, kazu vino je pice umetnika, ljubavnika, boema, a niko bre da izracuna koliko kosta ta ekskluzivna zanimacija. Ma i ja sam odustao, batalio, dzaba i ljubav i sve kad ja zbog tokajca i sira nisam posle imao ni za leba. :lol:

Uzas moj dobri prika, kazu vino je pice umetnika, ljubavnika, boema, a niko bre da izracuna koliko kosta ta ekskluzivna zanimacija. Ma i ja sam odustao, batalio, dzaba i ljubav i sve kad ja zbog tokajca i sira nisam posle imao ni za leba. :lol:

a nene...nikako odustajati
samo servirati dobro sazvakanu prichu o novim trendovima i nju ejdz varijanti
naturalizam i organska hrana,piChe...briga o planeti

sve je super ako se ne dotakne fundamentalnog pitanja...reciklaze :rotf:

e,otido...pozdravljam ve djuture i zelim vi laku noc:)

a nene...nikako odustajati
samo servirati dobro sazvakanu prichu o novim trendovima i nju ejdz varijanti
naturalizam i organska hrana,piChe...briga o planeti

sve je super ako se ne dotakne fundamentalnog pitanja...reciklaze :rotf:

e,otido...pozdravljam ve djuture i zelim vi laku noc:)

Ih meni bi odgovarala neka snajka sto gricka ko crkveni mis, stalno na nekim dijetama, u trendu, da moze da se prodje sa poparom od suvog leba i posnim jogurtom, i sto vise vezbanja kasnije, fitnes, pilates, joga, ovo ono, da je eksplozivna, u formi, pokretljiva, razgibana, snazna... jeftina za odrzavanje, a efikasna. :lol:

Odoh i ja, laku noc dobri ljudi, uzivajte i odmarajte se. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back