Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...joj, razbudili smo slokija...:lol:

fileti, ja ću onako generalno da odgovorim, pošto smatram da model kola uopšte nije bitan, sve se pravi na isti kalup i generalno je sve loše.
kupovina polovnog automobila je uvek bila kupovina mačke u džaku... a tek danas je to došlo do punog izražaja...

tako da ne znam šta da ti preporučim :(

josh samo modesti da razbudite i kompletiramo sliku u kafani :lol:

dobro,ne znamo kakve potrebe fineti ima.ako joj treba neshto da taljiga...nek uzne fiat uno

svesna sam ja toga minonceee, treba mi autoo,vozim jugicaaaa i on je vec pri krajuuuu

24v1idi.jpg

- - - - - - - - - -

kupi japamski auto :cool:

suubaruuuu

svesna sam ja toga minonceee, treba mi autoo,vozim jugicaaaa i on je vec pri krajuuuu

...eto, polovnih jugića imaš da biraš za 250-300 evra... nije neka para... iole sposobniji majstor može proceniti da li je dobar ili loš, može ga jeftino održavati a i delovi su jeftini...
...za grad on i nije loš... ali mana mu je što mnogo troši po gradu... :(

...ja sam skoro natrčao na jednog, okačena mu cena i telefon, 250 evra, malo je falilo da odem i zabodem se u minus i uzmem ga...:lol:
...videlo se na njemu da ga je neko baš pazio i održavao...

kupi japamski auto :cool:

...e, moki, mrzi me da igram poker, to sam i zaboravio kada sam poslednji put igrao... onaj na fejsu ne računam, i njega sam igrao zbog sprdnje jer je ekipa bila ludačka...:lol:

...da predjem na stvar, imam gomile kaseta koje su već spakovane i mislim da će završiti u kanti za djubre... pa eto, ako hoćeš...:)

...znam da bi ploče uzeo svakako, ali one su završile u djubretu bez mog znanja pre nekoliko godina...:cry:

pa po toj logici treba uloziti toliko,cenu vrednosti auta,u njegovu reparaciju...

...ne bre, kakvo ulaganje, voziš ga dok ide i onda pravac otpad...:D

...naravno za sitnije popravke da bi išao ne računam u neko ulaganje... i mislim da se isplati da npr. daš 250 voziš se godinu i posle ga šikneš na otpad gde ćeš dobiti 100 evrića za njega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back