Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Pa sutra joj brisemo tetovaze i skidamo pirseve da mozes da je pokazes familiji i komsijama.![]()
NEEEE!!!

missim...ne kazem da bi ubili sav njen sharm time,ali bilo bi isto kao...skihed modesti varijanta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sutra joj brisemo tetovaze i skidamo pirseve da mozes da je pokazes familiji i komsijama.![]()

Naravno da ne zauvek, samo da prodje komisiju.NEEEE!!!
missim...ne kazem da bi ubili sav njen sharm time,ali bilo bi isto kao...skihed modesti varijanta![]()

Naravno da ne zauvek, samo da prodje komisiju.![]()
Ja obozavam i jedno i drugo i da nisam paranoicna (kao sto jesam) oko ovog i onog, imala bih bar po jedno od toga.![]()

hipohondar?!...tome se nisam nadao od tebe
kad pomenu komisiju...zayebavo jedan moj prijatelj mene,krajnje podmuklo,za jednu ribu sa kojom sam bio u vezi
i pita on mene...pa dobro rodjo,kako mozesh sa cigankom
i pitam ja njega...pa dobro bre,kako mosh da yebesh onog tvog medjeda
toliko o komisiji![]()

Neki ozbiljni razgovori ovde...![]()
Ajd', samo cu da mahnem.![]()
![]()

Neki ozbiljni razgovori ovde...![]()
Ajd', samo cu da mahnem.![]()
![]()

![]()
Imas pirs, mozes da ucestvujes u razgovoru.![]()
Ja sam izgleda, pored Jabajagi, jedina kvalifikovana ovde. 
Ne eksplicitni, ali kada je rec o nekim stvraima vrlo blizu.![]()
E, pa nije racunao na odgovor u vidu pitanja, inace bi cutao.![]()

![]()
Imas pirs, mozes da ucestvujes u razgovoru.![]()
Ja sam izgleda, pored Jabajagi, jedina kvalifikovana ovde.
![]()

a jel...pa tjao![]()

Ako o sebi pricam, nesto malo malecko na shoulder blade (sin kaze ovako se pisema rastuzio sam ga...zamalo da mi posle bude zao...al zamalo
dobro...shta je potrebno okuraziti tebe za jedan lep tet?...i shta je po tebi,i po tebi,lep tet![]()
).
Glasali, treba li opet?
- - - - - - - - - -
glasajte za nebo na fotografiji

Ako o sebi pricam, nesto malo malecko na shoulder blade (sin kaze ovako se pise).
A ako pricam o drugima, ima tu svasta lepo.![]()

ko nije glasao![]()

dobar jutar
Najdrugija
Al piseteee.....
...Dobar dan,samo da se javim da se nasa porodica prosirila za jos jednog clana,Stigla curica
vikend...????![]()

Dobar dan,samo da se javim da se nasa porodica prosirila za jos jednog clana,Stigla curica
......

Dobar dan,samo da se javim da se nasa porodica prosirila za jos jednog clana,Stigla curica

NEEEE!!!
missim...ne kazem da bi ubili sav njen sharm time,ali bilo bi isto kao...skihed modesti varijanta![]()