Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Hajde malo i ja da reklamiram pdf Fotografija
Ima lepih slika, ajmo na glasanje http://forum.krstarica.com/showthread.php/671543-Гласање-на-тему-НЕБО
dobro aj kazi koja je tvoja...da ne glasamo bash za nju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde malo i ja da reklamiram pdf Fotografija
Ima lepih slika, ajmo na glasanje http://forum.krstarica.com/showthread.php/671543-Гласање-на-тему-НЕБО
dobro aj kazi koja je tvoja...da ne glasamo bash za nju
Nista ne govorim, samo pozivam na glasanje.Nista ne govorim, samo pozivam na glasanje.

Ma ... svako kako mu je volja.
Modesti
Inace ima lepih fotki, stvarno. 

Zamalo da ti kazem nesto, sto ne bi bilo korektno dok traje glasanje.Inace ima lepih fotki, stvarno.
![]()
Zamalo da ti kazem nesto, sto ne bi bilo korektno dok traje glasanje.Inace ima lepih fotki, stvarno.
![]()

I oni su ljudi, sto si takav?za tebe mozemo glasati...nece delovati da se uvlachimo administraciji![]()

...vece!e samo sto sam i ja htela da pozovem na glasanje...stvarno ima lepih fotki
vece svima![]()

I oni su ljudi, sto si takav?
Ili cekas prvo mito?![]()

...moze tastatura i da se opere, nije valjda zalivena sa 2l koka kole...pivo retko kad prospem ali koka kolu obavezno...
...zalio sam sve što je na stolu i tastaturu i miša...
...ako se ulepi tastatura moraću opet novu da kupujem...![]()

Ono jes, slatka smokva....pa uvek ožednim posle smokija...![]()

...

Sto znaju deca koliko je 2 litra!...moze tastatura i da se opere, nije valjda zalivena sa 2l koka kole![]()

...moze tastatura i da se opere, nije valjda zalivena sa 2l koka kole![]()
Ono jes, slatka smokva.
...
- - - - - - - - - -
Sto znaju deca koliko je 2 litra!![]()

...sve je džabe, kada kokakola udje izmedju dugmića teško da ima pomoći... prebrisao sam alkoholom, valjda će da bude ok, nije mnogo zalivena...![]()
...pa povadi tipke pa ih operi, i ono dole sve mozes onim sredstvom za stakla, i onda vrati tipke na mesto...trebalo bi da sve bude ok...

...samo jednom sam vadio tipke... i tada sam isto kupio novu tastaturu...![]()

Ovim muskarcima bitno i smoki da je veliki....velikog...![]()
Ali Affro, prvo mu kazes da kupi novu, pa onda sve ovo....pa povadi tipke pa ih operi, i ono dole sve mozes onim sredstvom za stakla, i onda vrati tipke na mesto...trebalo bi da sve bude ok...

Ovim muskarcima bitno i smoki da je veliki.![]()