Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shta ima u kujni?:prstic:
Dijeta! :zelenko2:
A sad ozbiljno... :lol: ...celog dana svako jede kad stigne i svi razlicito. Zapravo, ovaj put smo se cerka i ja nasle zajedno kod pite sa kupusom, muz je sa svojim pi(h)tijama smrducao na beli luk, pa je onda to popravljao domacim dimljenim kobasicama. :lol: Komarac je kasno ustao i jeo sendvice, kuvanu psenicu, zapalio sa drugarima i nije prijavio nikakve 'zelje i pozdrave' meni, ali ocekujem svakog trenutka. :lol:
prljavi sudovi...:zelenko:
Mislis da to nekome smeta, osim nama koje sredjujemo kuhinje. :lol:

30848-527e88be90a9832db22199302c35c034.jpg

Dijeta! :zelenko2:
A sad ozbiljno... :lol: ...celog dana svako jede kad stigne i svi razlicito. Zapravo, ovaj put smo se cerka i ja nasle zajedno kod pite sa kupusom, muz je sa svojim pi(h)tijama smrducao na beli luk, pa je onda to popravljao domacim dimljenim kobasicama. :lol: Komarac je kasno ustao i jeo sendvice, kuvanu psenicu, zapalio sa drugarima i nije prijavio nikakve 'zelje i pozdrave' meni, ali ocekujem svakog trenutka. :lol:

postoje dve stvari koje mrzim u ishrani...cveklu...i pihtije :(

kobas'ca ce to potreti :rumenko:

...pa ti samo i pričaš...:lol: :cmok:
Razbezali se moji, morate vi da me trpite. :lol: :zag:

....volim ja te pihtije, od bilo cega....a to sto volim da jedem ko pruzni radnik, sve i svasta, i nista mi nije bljak, se vrlo brzo i pokaze na meni :(
....jos da prodje sv. Jovan, pa ce da me zaboravi sva jaka hrana, mada cu i tamo da budem umerena koliko se god moze...mada vec znam da
cu da se zanesem cim vidim pun sto svakojakih djakonija...:rumenko:

:rotf:

Razbezali se moji, morate vi da me trpite. :lol: :zag:

:rotf:

...samo se ti smej, al takva sam oduvek, samo sto mi se nekad nije "primalo" kao sad...eeeeeee muke moje...al odluka je pala i to ce se ispostovati,
sto sam jela, jela sam...a sve su mi ona moja deca kriva, kao nisi fer, sto nas ignorises, ajde sa nama znas od kad nismo jele sve zajedno...i tako dan
po dan...ne pitaj koliko sam se "sredila"....dok se dovedem u red ima da se napatim samo tako...

...samo se ti smej, al takva sam oduvek, samo sto mi se nekad nije "primalo" kao sad...eeeeeee muke moje...al odluka je pala i to ce se ispostovati,
sto sam jela, jela sam...a sve su mi ona moja deca kriva, kao nisi fer, sto nas ignorises, ajde sa nama znas od kad nismo jele sve zajedno...i tako dan
po dan...ne pitaj koliko sam se "sredila"....dok se dovedem u red ima da se napatim samo tako...
Malo samokontrola, malo pesacenje i sve ce da bude ok. :zag:
Novi nik! :D

Malo samokontrola, malo pesacenje i sve ce da bude ok. :zag:

Novi nik! :D

....vec sam ugovorila svakodnevno kruzenje kroz park, valjda bude efikasno...bar se nadam, a moja samokontrola se
svodi na prazan frizider, kad nema, onda ne moze ni da se zvace iz dosade, od nervoze, tuge i td.....

- - - - - - - - - -

...znam ja ko jos moze da jede u ovo doba:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back