Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
evo da ne pretegne doziranje...ja sam predoziran...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo da ne pretegne doziranje...ja sam predoziran...![]()

Имаш моју подршку, пробај, нигде није записано да више никад не пушиш...vrlo ozbiljno razmišljam, izneću mišljenje kad donesem odluku, kada? nemam pojma, desiće se![]()

više su psihološka podrška ja bih rekla, imaju i onaj bljutav deo daogad eukus cigarete, al uvek je sve na nama ,u pravu siНе могу таблете саме да одраде посао, треба и да желиш да оставиш пушење...мени је довољно да не кризирам.

a i taj veći deo isto nastaje iz glave...ako izuzmemo čvarke, sladolede, torte, bureke...sve ide iz glave... ili iz jednog većeg dela tela...![]()

Medo, a baklave, tulumbe, palačinke, karamel oblande, čokolade si zaboravila?a i taj veći deo isto nastaje iz glave...ako izuzmemo čvarke, sladolede, torte, bureke![]()

Ја сам мужа већ упозорила да се сели наредне 3 годинеsrce malo, pa rano je joooj, evo ga još jedan ženskać u klubu, mišur mili
čestitam majka, gde je nama čokolada, sad ćemo da imamo
tinejdžer pms i klimaks pms, brateeee al ćemo da tešimo kad se sukobe dve nadrndane pa ova matora dođe da se žali ahahahahaha
pa jedva čekam![]()