Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
vidim i ja vas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

možda joj se svidiИч не, почињем да бринем, какав сам ја то пушач...Šta li nam radi nepušač od jutros?
Da li krizira?![]()

Изгледа, само онај 5.дан био критичан, сад ништа.pa odviknuti, šta sad, zna se....
e bre, pa to deluje, te tablete izgleda, hm?![]()

1450 динара је кутија, довољно за 25 дана,колико и треба за одвикавање.a kolko košta?
i da ideš u peršun, sad si me zaintrigirala, volem i ja moje slatke parice kako to zlozi kaže![]()

Али имате са еурокремомpa ljut burek s mesom, pa da li imaš duše, ovde to nema![]()

pa nije skupo, ozbiljno se razmišljam, pre je to bilo mnogo skuplje ako se dobro sećam oko 4 iljadarke1450 динара је кутија, довољно за 25 дана,колико и треба за одвикавање.
Ја то испушим за 4, 5 дана, тако да се ево већ до сад отплатила ..
Е, а не рекох најбитније, уместо лука ставе љуте папричице, тако да не воњкаpa ljut burek s mesom, pa da li imaš duše, ovde to nema![]()

i nije nešto mogu ti rećiАли имате са еурокремом![]()
vrlo ozbiljno razmišljam, izneću mišljenje kad donesem odluku, kada? nemam pojma, desiće seКики каже да је пушила 4 кутије дневно и уз помоћ овога оставила, 10 година већ не пуши...то ме и понукало да пробам.