Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Празна кафана, нигде живе душе, газда почиње да виче на конобара и на крају му лупи шамар.
Ти си крив што је кафана празна, узми крпу, бриши столове, намештај столице, ради нешто, доћи ће гости...
Конобар шта ће, узме крпу, брише чисте столове, намешта већ намештене столице, газда сео из кубе и задремао...
Приђе конобар, звизне му шамарчину, газда скочи и почне да се дере на њега што га је ударио.
Нисам ја, газда, откуд знам ко вас је у овој гужви ударио :zcepanje:

Dobro jutro!
Konačno lepo vreme!
Čini mi se da mi je sve lakše kad je vreme ovako lepo

- - - - - - - - - -

Nema nikog sinoć ni Mine ni Maki ni dosadnog Minona
Pusta kafana
Samo Doca i ja metemo prašinu po coskovima i branimo crvene nijanse kafane

:aha2:

Празна кафана, нигде живе душе, газда почиње да виче на конобара и на крају му лупи шамар.
Ти си крив што је кафана празна, узми крпу, бриши столове, намештај столице, ради нешто, доћи ће гости...
Конобар шта ће, узме крпу, брише чисте столове, намешта већ намештене столице, газда сео из кубе и задремао...
Приђе конобар, звизне му шамарчину, газда скочи и почне да се дере на њега што га је ударио.
Нисам ја, газда, откуд знам ко вас је у овој гужви ударио :zcepanje:

:rotf:

Причврљи га добро :zcepanje:

Ma, mi smo se srodili..zivimo u harmoniji, simbiozi...kad on mene rokne u ledja, ja njega laktom pod rebra...i tako svaki dan...
....jos malo pa cu se navici i na tens i onda nek mi neko spici morfijuim u venu i jbo zivot...:lol:

- - - - - - - - - -

Nego, mina, kako pesak...

- - - - - - - - - -

Vic ti je super...svidza mi se...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back