Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan drugari. :uja:
Uživajte u ovom lepom danu. :)

- - - - - - - - - -

Jedna lepa misao...

"Postoji onoliko noći koliko ima dana i noć traje koliko i dan kad se posmatra u okviru čitave godine. Čak i srećan život nije lišen određenog prisustva tame i reč sreća bi izgubila smisao da nasuprot njoj ne postoji tuga." (Jung)

Јутар, Маки :heart:

Моја епопеја се ноћас завршила у 2, тек тада је балон спласнуо и могла сам да легнем :zcepanje:

Размислићу кад ћу опет да вечерам...

Mina, žao mi je što si kasno zaspala.
Inače, preporučuju da večera bude tri sata pre spavanja.
Ja sam sinoć za večeru pojela jedan dvopek i kiselo mleko.
Poznata nam je ona fraza o ishrani "doručak pojedi sam, ručak podeli sa prijateljem, a večeru daj neprijatelju." :)

Jednog dana pobedicete glamuroznog konja... jednog dana svrgucete umornog cara i popecete se na presto svojim konvencionalnostima svojim uobicajenostima i mediokritetskim pogledom na ovaj forum. Jednog dana vas antivirus sistem pocistice sve anomalije i zivot ce moci ponovo da bude sterilan. Pricacete o tome sta ste obuli kako ste jeli.. koliko ste bolesni.. a falice vam ono nesto.. ono sto niste ni znali da se to nekad zvalo Konj. Mislicete da je sve u redu al oseticete prazninu. Nedostatk velikog Konja.

RIP Konju. Jednog dana te nece biti.

Dotle...

Neka se svi skinu.

Pa kad je dotle došlo moraću da se skinem :aha:
Da ne umre čovečanstvo
Mislim stvarno ne bi bilo u redu...
A onda će svi da pobegnu i opet cu da ostanem sama
Ipak se to ne isplati
Pa ti vidi
Zrtvujes se a za šta?
Tako ti je to u životu

Inače dobar dan

- - - - - - - - - -

Devojke ja ne uživam uopšte znači smucio mi se šporet reći ću mužu aman čoveče ima li kafana nešto dijetalno da se jede?
Znači A
Mrzim šporet i ne znam kako sam ikad podnosila kuvanje

- - - - - - - - - -

Posle 20 godina kuvam odlično i mrzim da kuvam
Onda kad sam imala volje nisam imala pojma
Tako ti je to
Život je paradoks

Muž me oslobodio kuvanja sutra :heart:

- - - - - - - - - -

Reko je uzmi za vas dve šta vam se jede a ja cu se snaći :heart:

- - - - - - - - - -

Stvarno sam se bila smorila :lol:

Немој то на теми о кувању да кажеш, видиш да су тамо све врсне домаћице, све то оне лако и на брзину, само нас две кваримо просек.
Ово је друга тема на којој су почеле џа боцкају и филозофирају, кад ме нагазе једном док ми је жута минута, перје ће да лети.

Kuvanje je zahtevan posao, oduzima vremena priprema namirnica, pranje sudova. Ne mogu sve uraditi brzo, nisam profesionalna kuvarica.
Najviše vremena mi oduzima seckanje namirnica, na primer za rusku salatu. Moja majka to tako pedantno radi, ja nemam toliko strpljenja. :)
Lady i Mina, uživajte. Nema potrebe bilo šta objašnjavati, jer ne pripremamo se za kulinarsko takmičenje?! :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Harley, pozdrav, dobro došla.
Voliš li ti da kuvaš? Pošto pišemo o kuvanju, trenutno. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back