lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
U šoku sam. Ne umem ni reč da kažem.
Samo bih sedela i plakala...
Samo bih sedela i plakala...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro jutro, dobar dan, dobro vece. Kako kome.
Za one koji nisu upuceni - ja sam Modestina cerka zato sam bas ja htela da vam saopstim tuzne vesti.
Ovo pisem najpre jer postoje tu na forumu ljudi koje volim ja, a voli i Mo, pa bas zbog njih jer oni to zasluzuju (da budu obavesteni s moje strane). Ona ne bi htela da bilo ko pise, brise i kalkulise.
Nazalost, Mo vise nije medju nama, zato je i nema na forumu.
Molim vas lepo, ne saljite mi privatne poruke, nisam u stanju trenutno da nikome odgovaram. Posto smo obavestili svu porodicu i prijatelje i posto mi je malo splasnulo kao sveza informacija, ostali ste vi, (njoj) dragi forumasi - jedini neobavesteni. Verovatno je vec ljuta sto ranije nisam dosla da pisem.
Ne ulazim u nikakve detalje, nemojte ni vi.
Pozdrav i svima vama svako dobro. Ja cu ponovo na Krsti cim budem spremna.
Tema ce biti onakva kakvom je napravimo mi sami...
Mislim da se ne pise iz sasvim drugih razloga...ovo je kafana i svako moze da svrati...
Ja bih nastavila sa ovom temom...
- - - - - - - - - -
Nego..spavala sam oko sat vremena i dalje sam umorna...
- - - - - - - - - -
Pevam je citav dan....
- - - - - - - - - -
Bring me a higher love ooh

Dobro jutro, dobar dan, dobro vece. Kako kome.
Za one koji nisu upuceni - ja sam Modestina cerka zato sam bas ja htela da vam saopstim tuzne vesti.
Ovo pisem najpre jer postoje tu na forumu ljudi koje volim ja, a voli i Mo, pa bas zbog njih jer oni to zasluzuju (da budu obavesteni s moje strane). Ona ne bi htela da bilo ko pise, brise i kalkulise.
Nazalost, Mo vise nije medju nama, zato je i nema na forumu.
Molim vas lepo, ne saljite mi privatne poruke, nisam u stanju trenutno da nikome odgovaram. Posto smo obavestili svu porodicu i prijatelje i posto mi je malo splasnulo kao sveza informacija, ostali ste vi, (njoj) dragi forumasi - jedini neobavesteni. Verovatno je vec ljuta sto ranije nisam dosla da pisem.
Ne ulazim u nikakve detalje, nemojte ni vi.
Pozdrav i svima vama svako dobro. Ja cu ponovo na Krsti cim budem spremna.

mozda bi bilo najbolje ostaviti ovu temu ovakvu kakva jeste u spomen na nju i ponekad napisati neki red..da se ne zaboravi...a otvoriti drugu kafanu sa potpuno drugim nazivom...
mozda cak i promeniti joj naziv ..nesto kao...Dobro jutro, dobar dan ... laku noc Mo