Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нећемо се ми који смо овде са њом друговали скоро опоравити од оваквог губитка, чим помислим на моју Блејзову сузе саме крену, лажем старине око мене да је то због врућине, умора и барутних гасова, да су ми очи осетљиве... једино је на овако тужан начин могла напустити нас пријатеље, иначе нас никад не би изневерила и оставила, увек је била ту кад затреба, више ме је пута овде испратила и дочекала него неко ко ми је род рођени у тзв. RL-у... јавила би се бар порукицом у репутацији да покаже да бди над пријатељем чак и кад бих посустао од боравка у овом уточишту од стварности... оде језерска вила...

Ne lazhem nikog, ljudski je plakati...plache Ohridsko jezero, Crni Drim, ...

Ispod je istek reke iz jezera u Strugi, slikan poster zapravo...

Ne, nisam u stanju da pratim temu ...josh manje da pishem...uglavnom sam zbog Mo bila ovde...

STRUGA.jpg

Ne znam šta da kažem
Život ide dalje ali ona nedostaje
Ovoj temi je davala dušu
Prosto mi je glupo sad i ne znam sta bih pisala
Valjda dok rana malo zaceli šta znam
Sve što bih napisala zvuči trenutno glupo i isprazno
Doći će i novo vreme na temu i vraticemo se pisanju ali prosto sad ne osećam potrebu za zezanjem a setim se nje kako otvorim forum

mozda bi bilo najbolje ostaviti ovu temu ovakvu kakva jeste u spomen na nju i ponekad napisati neki red..da se ne zaboravi...a otvoriti drugu kafanu sa potpuno drugim nazivom...

mozda cak i promeniti joj naziv ..nesto kao...Dobro jutro, dobar dan ... laku noc Mo

Možda to nije loša ideja
Treba videti sa moderatorima takođe a i sta misle posetioci na temi
Druga kafana nije loša ideja jer će nas ova sve skupa podsećati na Modesti i ova tema zaslužuje da ostane kao uspomena na nju
Mislim da nije los predlog ali bi bilo dobro da čujemo i ostale

Možda je to isuviše tužno
Nova tema da a stara da se podsećamo ne znam
Mozda nova tema privuče i nove ljude
Ti si bre šef na ovu mehanu valjda bolje znaš od nas ko šta kako i koliko posećuje
Ja znam da bih se ubedacila svaki put kad vidim Mo u naslovu
Možda je to kontraproduktivno niko neće da piše
Ne znam Tabe
Nova tema da a stara neka stoji kako jeste pa ćemo videti šta i kako
Ovde možemo doći da se setimo Mo i da napišemo po koji red o njoj
Ne znam kako je Markizi mora da je potpuno užasno čitati svu tu tugu
A život nas ne pita mora se dalje i to je kolo koje ne prestaje
Možda je tako najbolje
Ova tema je suviše tužna i potpuno shvatam ako se nikom ne piše

Dobro jutro, dobar dan, dobro vece. Kako kome. :)
Za one koji nisu upuceni - ja sam Modestina cerka zato sam bas ja htela da vam saopstim tuzne vesti.

Ovo pisem najpre jer postoje tu na forumu ljudi koje volim ja, a voli i Mo, pa bas zbog njih jer oni to zasluzuju (da budu obavesteni s moje strane). Ona ne bi htela da bilo ko pise, brise i kalkulise. :)

Nazalost, Mo vise nije medju nama, zato je i nema na forumu.

Molim vas lepo, ne saljite mi privatne poruke, nisam u stanju trenutno da nikome odgovaram. Posto smo obavestili svu porodicu i prijatelje i posto mi je malo splasnulo kao sveza informacija, ostali ste vi, (njoj) dragi forumasi - jedini neobavesteni. Verovatno je vec ljuta sto ranije nisam dosla da pisem :lol: .

Ne ulazim u nikakve detalje, nemojte ni vi.
Pozdrav i svima vama svako dobro. Ja cu ponovo na Krsti cim budem spremna. :heart:

https://forum.krstarica.com/showthr...ar-dan-)-8?p=35768261&viewfull=1#post35768261

Tema ce biti onakva kakvom je napravimo mi sami...
Mislim da se ne pise iz sasvim drugih razloga...ovo je kafana i svako moze da svrati...
Ja bih nastavila sa ovom temom...

- - - - - - - - - -

Nego..spavala sam oko sat vremena i dalje sam umorna...

- - - - - - - - - -

Pevam je citav dan....

- - - - - - - - - -

Bring me a higher love ooh

Poslednja izmena:
Ok Kanu
Tako je i najbolje

- - - - - - - - - -

Ja radila ceo Boziji dan smorila sam se za medalju
Rad od kuce ume da bude totalno ubistvo ponekad
Da mi nije ranog ustajanja verovatno nikad ne bih radila od kuće

- - - - - - - - - -

Tema ce biti onakva kakvom je napravimo mi sami...
Mislim da se ne pise iz sasvim drugih razloga...ovo je kafana i svako moze da svrati...
Ja bih nastavila sa ovom temom...

- - - - - - - - - -

Nego..spavala sam oko sat vremena i dalje sam umorna...

- - - - - - - - - -

Pevam je citav dan....

- - - - - - - - - -

Bring me a higher love ooh

Obožavam tu pesmu i imam je u telefonu :heart:

Dobro jutro, dobar dan, dobro vece. Kako kome. :)
Za one koji nisu upuceni - ja sam Modestina cerka zato sam bas ja htela da vam saopstim tuzne vesti.

Ovo pisem najpre jer postoje tu na forumu ljudi koje volim ja, a voli i Mo, pa bas zbog njih jer oni to zasluzuju (da budu obavesteni s moje strane). Ona ne bi htela da bilo ko pise, brise i kalkulise. :)

Nazalost, Mo vise nije medju nama, zato je i nema na forumu.

Molim vas lepo, ne saljite mi privatne poruke, nisam u stanju trenutno da nikome odgovaram. Posto smo obavestili svu porodicu i prijatelje i posto mi je malo splasnulo kao sveza informacija, ostali ste vi, (njoj) dragi forumasi - jedini neobavesteni. Verovatno je vec ljuta sto ranije nisam dosla da pisem :lol: .

Ne ulazim u nikakve detalje, nemojte ni vi.
Pozdrav i svima vama svako dobro. Ja cu ponovo na Krsti cim budem spremna. :heart:

Моје искрено саучешће.

mozda bi bilo najbolje ostaviti ovu temu ovakvu kakva jeste u spomen na nju i ponekad napisati neki red..da se ne zaboravi...a otvoriti drugu kafanu sa potpuno drugim nazivom...

mozda cak i promeniti joj naziv ..nesto kao...Dobro jutro, dobar dan ... laku noc Mo

Da li si ozbiljan?

Njena cerka je sama rekla da nece nikakvu pompu oko ovoga. Pustimo zenu da pociva u miru. Life goes on.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back