Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Код куће сам био скоро читав дан, на нету сам висио, није ми било добро, мучи ме сатима главобоља, тако да сам вероватно једини лик који није лизнуо алкохол за празник. Тек увече сам свратио до омиљеног кафеа и са пријатељицама и пријатељима одгледао фудбал. Прође ми празник уз кафу и сладолед. :)

Код куће сам био скоро читав дан, на нету сам висио, није ми било добро, мучи ме сатима главобоља, тако да сам вероватно једини лик који није лизнуо алкохол за празник. Тек увече сам свратио до омиљеног кафеа и са пријатељицама и пријатељима одгледао фудбал. Прође ми празник уз кафу и сладолед. :)

Ne mora da se pije alkohol da ti bude dobro :deda:

Ја сам се баш поштено убио сладоледом, легао ми је боље од аспирина. А баш пре неки дан сам зезао неке комшије, љуте пивопије, кад сам их затекао са огромним корнетима натрпаним куглама, рекох им да су подетињили кад тако мешају жанрове. :D

Danas blejali na teniskim terenima u kosutnjaku
Napunila baterije ova dva dana načisto
A sutra poso :aha:

- - - - - - - - - -

Ја сам се баш поштено убио сладоледом, легао ми је боље од аспирина. А баш пре неки дан сам зезао неке комшије, љуте пивопије, кад сам их затекао са огромним корнетима натрпаним куглама, рекох им да су подетињили кад тако мешају жанрове. :D

Ovog leta nema mi sladoleda dok ne sredim liniju

Dzabadzabadoo!

tumblr_o00xejPxP61sqf5tdo1_400.gif

Poslednja izmena:
Ni marsa ni snikersa ni sladoleda
Moja linija bojkotuje moje viđenje kako ja to treba da izgledam
Vodimo ljutu bitku uz pokoji greh kome ne mogu odoleti
Moja dijeta se zove jurimo trideset
Dva koraka napred jedan nazad al bitno da se pomeram
Usisivač prepustam mužu on je stručan a ja nisam ta sprava i ja nismo u naročitoj ljubavi
Prvi dan na poslu posle praznika
A bilo je tako lepo :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back