Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeee :))))

tenor.gif

- - - - - - - - - -

:lol:

Kudzi, kudzi...zvechi, super...sad tju da se ispricham sama sa sobom;

Kad se mi prehladimo, "nije to nishta", a mushkarci, pochetna "faza" je - umireeem!!!
potom;

- namesti mi jastuk pod uglom od 75 stepeni, gushim se!
- zatvori prozor, dobitju upalu plutja, to otjesh!
- otvori prozor, hotjesh da ostanem bez kiseonika!
- dishi tishe, ne mogu da spavam!

Znachi, malj u glavu i bolujesh na miru u tishini...:aha:

Što tako po latinski, nije sramota napisati balegar, neko valjda i to treba da radi. Samo nek veruje sreći ma šta pesma kaže, dok činiš živiš, dok živiš nada postoji.

- - - - - - - - - -

...postoji samo ono sto uzmes sebi, nebitan je nacin...jer svi cemo u raj...
Davati od sebe i ne davati na sebe, dovoljno za svoj mali raj, kako ne bi čovek čekao umreti tamo da dospe. Nije kao odgovor tebi, da ne zbunjujem, neko moje razmišljanje u vezi mnogo toga.

Što tako po latinski, nije sramota napisati balegar, neko valjda i to treba da radi. Samo nek veruje sreći ma šta pesma kaže, dok činiš živiš, dok živiš nada postoji.

- - - - - - - - - -

Davati od sebe i ne davati na sebe, dovoljno za svoj mali raj, kako ne bi čovek čekao umreti tamo da dospe. Nije kao odgovor tebi, da ne zbunjujem, neko moje razmišljanje u vezi mnogo toga.

Da se ne uvredi radnicka klasa...:lol: jeste, zivot je lep, makar ga ziveo kao gouvnar..
Preci na fazu uzimanja i ne davati nista..u se na se poda se..

Da bi neko uzimao, drugi mora davati. Može se i otimati, sila Boga ne moli, ako se kom tako mili njegov put.

- - - - - - - - - -

Toplu supu u se, slojevito na se, ćebe poda se, recept za ovaj minus.

Sto bi otimao, kad daju...ljudi su ionako navikli da uzimaju kad im se nudi..jos pride pogaze sve..sta fali da uzmemo ali da ne gazimo, jer jelte nismo kao oni...

Zvuci izbućkano...

Zvuči.. možda mislimo na različita davanja, nem pojma, meni je teško primati, previše razmišljam mogu li da uzvratim i kako i treba li da sve to sebi priredim. Dok bejah mlađi pojeo bih svoju čokoladu i tražio od drugih da podelimo njihove, posle su me vaspitali da tako ne valja, malo su preterali, sad ostavim svoju na stolu i ne okrećem se da vidim ko ju je prvi zgrabio.

Kudzi, kudzi...zvechi, super...sad tju da se ispricham sama sa sobom;

Kad se mi prehladimo, "nije to nishta", a mushkarci, pochetna "faza" je - umireeem!!!
potom;

- namesti mi jastuk pod uglom od 75 stepeni, gushim se!
- zatvori prozor, dobitju upalu plutja, to otjesh!
- otvori prozor, hotjesh da ostanem bez kiseonika!
- dishi tishe, ne mogu da spavam!

Znachi, malj u glavu i bolujesh na miru u tishini...:aha:

:rotf: Mudro zboriš, Jago... :lol:

- - - - - - - - - -

Dobro vam veče. :uja:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back