Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mina, obrisala sam, ne želim da ti stvaram negativne asocijacije.
Ja volim njegove pesme.
On kao čovek-ljigav.
Ма, немој због мене, бре, ја знам колико га људи воле...али ја ту врсту музике баш не подносим.
Мени те шумадинске све исте, без увреде, нешто за цупкање у месту, просто ме потпуно заобиђе емоција...
Али, порука мени је била лепа, баш сам испала коњ...

Ženske morala sam oko moje devojke izvinite me
Boli je glava, bila je gladna, drma je nervoza pred ispit sutra, rano je ustala, uči ceo dan, sva je nikakva pa ja malo teši, pa spremaj, daj kakao, daj brufen, u jadno doba nešto i ja da pojedem i evo udarilo me u noge
Sudove nisam oprala, mrtva sam umorna i izmozdena
Samo da ona polozi srce sa srecom da mi se dete vise ne kida
Душица, али мора кроз то да прође, и ми смо...

Morali smo da platimo neki dug ne pitajte koliko i da izvraćamo sve što dugujemo, sve se istopilo, ostao je vrlo kilav i skroman budžet za hranu i režije
Još jedan mesec preživljavanja
Dokle više dokle :dash:
a hebga pajo, pa zezala sam se, meni ostala rata za kredit, ko me prima klopu do prvog,
ajde bre, živi smo, sve prođe pa i 30 dana :ok:

Miš moj maleni sada vidim koliko je jaka i hrabra, pravi borac i na muža i na mene :heart:
Šta vi radite ženske?
Mina kad nemaš posla na poslu sređuj registratore
Tu uvek ima posla :mrgreen:
То не радим ја, то ради колегиница и све је цакум пакум, дневно ажурно, да полудиш...свако је данас радио своје, само сам се ја смарала.
Кад мало боље размислим, тек сам данас била прави шеф :rotf:

Smejem se i sada kada se setim šta sam danas uradila onako umorna nakon povratka sa posla.
Uzela da skinem šminku, u kupatilu mi uz micelarnu vodu stoji i aceton, ja onako umorna i pospana stavila aceton i tapkam po licu, još se čudim zašto imam osećaj peckanja na licu.
Razbudila sam se u trenu, lice mi je preživelo teror. :zcepanje:

Ja sam odlepila inače dok sam pušila na klupi
Obučem moje prugaste belo sive ps pantalone i belu ps čipkanu bluzu, uljudim se ja danas, i u letu mi padne govance na pantalone
Grrrrrr:besna:

Smejem se i sada kada se setim šta sam danas uradila onako umorna nakon povratka sa posla.
Uzela da skinem šminku, u kupatilu mi uz micelarnu vodu stoji i aceton, ja onako umorna i pospana stavila aceton i tapkam po licu, još se čudim zašto imam osećaj peckanja na licu.
Razbudila sam se u trenu, lice mi je preživelo teror. :zcepanje:
Па јел црвено сада :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back