gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Da ne kažem Mad in Red 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mina, lepi su tinejdžerski dani, neka uživa.Мала је улетела, јела и излетела...
Ћао, шта радите, ја само да једем, јела, и опет ћао, враћам се у 10
Као тајфун...

Муж нуди грожђе, а ја сам као бубањ...а једе ми се...а препуна сам...а једе ми сеJa moju nisam završila a i šporet čeka, došla sam malo s vama da se družim a ono svi otišli![]()

Ма, даћу ја њој тинејџера, него од понедељка иде у школу, нека се издува још мало...Mina, lepi su tinejdžerski dani, neka uživa.![]()

u ženskom obliku 
Lady, ako ima vremena neka iskoristi talenat koji poseduje.Ako dobro pogađam ima Vruć vetar na tv-u i muž gleda, ćerka je sredila nokte, kao iz salona su joj
Ja joj kažem što ne radiš nokte i šminku kao hobi u slobodno vreme, uzmeš koji dinar kad si već takav maher, ne zato što neće dobiti od nas, već da unovči taj svoj talenat, da ima džeparac, a stvarno je talenat

Јао, и јагоде не једем...пре бих дињу...не волим.Ja najvolem jagode sve ostalo uopšte ne mora može da stoji danima pored mene i ništa![]()
Пала сам на мање од кутије, али више снагом воље него од таблета...пушила бих ја по старом, још питаш.Minka sve da te pitam
Kako ide sa onim na c