Maki 81
Poznat
- Poruka
- 7.280
Moderator da se pravda zbog nika... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma jok, sve je ok, pusti ti to, nego šta ćemo sa Ljubinkom i tim sehom,Нешто се ућуташе на Шта радиш, напале ми Меду због ника...шта се кога тиче зашто је сада Меда...

А, разгибава се она редовно, мало их и то жуљаma jok, sve je ok, pusti ti to, nego šta ćemo sa Ljubinkom i tim sehom,
ima da kuka kako je nerazgibana i sve je boli i dajte neke obloge

Е, али тог пренемагања да видиш...као да им је татковина...немој сад да им се накршим нане нанине по врањански, ништа неће да разумеју![]()

Lady, razumem te, meni je dovoljno na poslu sujete i napetosti, tako da mi ovde to nije potrebno.Mal mi mojih problema svaki dan još ovde da se svadjam ma pali ne idem više u minsko polje i nemam nameru, super je ovako
A neću ni da se kačim skoro
Besmisleno je
Drago mi je što gubim volju za forum to je o je
Sem vas naravno![]()

Ма, знам ја то, али ни са ким нисам била толико блиска да ме погађа нешто посебно, свако је водио своје битке...сад је мало другачије...Sad si i ti videla leglo licemera čast izuzecima![]()

Није...није ни на Мозаику...jeste li primetile da doca nije kačio slike sa odmora' ili sam ja to previdela ili zaboravila![]()

videće on ujutru