Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa društvo.. došlo vreme da se rastajemo..

Nemojte puno da žalite zamnom.. nema se za čim žaliti. Nikad se nisam uklapao u ove vaše priče.. stalno sam trabunjao o nekakvom sexu.. i okreni obrni.. jedno veliko ništa!
Radosna vest je... tu je ovaj.. Smartanabil..... Dečko deluje ok.. pametan je.. piše pesme.. ima kul avatar.. pa bi mogao sasvim pristojno da me odmeni.. ja sam svoje odradio.. i vreme je za penziju..
Nisam valjda lud da se vrzmam zauvek ko ovaj solunac minon koji ima spomenice još od prvog svetskog rata... zasluge za narod..

A nije da nisam neke voleo.. i nije da se nisam skidao sa nekim na pp..

no sve sad to nije bitno..

tako..

Ode Konj u kobasice..

Da ste živi i zdravi još puno godina..

Ćao društvo
Mina to što radiš tako ništa ne valja :ljutko:
Ja sam bolje
Dobila sam video :)
Sve su nas predstavili u videu
Iznad mojih očekivanja
Šta vi radite?

Ćao draga Lady, drago mi je da si bolje.
:zag:
Drago mi je da si zadovoljna videom, uvek je lepo kada se trud isplati. Lepo je kada drugi (u ovom slučaju poslodavac) prepoznaju i vrednuju rad svojih saradnika.
Odmaram sada.

E pa društvo.. došlo vreme da se rastajemo..

Nemojte puno da žalite zamnom.. nema se za čim žaliti. Nikad se nisam uklapao u ove vaše priče.. stalno sam trabunjao o nekakvom sexu.. i okreni obrni.. jedno veliko ništa!
Radosna vest je... tu je ovaj.. Smartanabil..... Dečko deluje ok.. pametan je.. piše pesme.. ima kul avatar.. pa bi mogao sasvim pristojno da me odmeni.. ja sam svoje odradio.. i vreme je za penziju..
Nisam valjda lud da se vrzmam zauvek ko ovaj solunac minon koji ima spomenice još od prvog svetskog rata... zasluge za narod..

A nije da nisam neke voleo.. i nije da se nisam skidao sa nekim na pp..

no sve sad to nije bitno..

tako..

Ode Konj u kobasice..

Da ste živi i zdravi još puno godina..

Ne znam ko je tebi rekao da ideš?!
Da nije priče o sexu ova kafana bi mogla da se zatvori
Stoga gde si ti krenuo?
Sa kim ja da pričam posle ovde o seksu?
I šta si se to gadno utripovao?
Jedan je Konj uvek će tako i biti i zato ne ideš ti nigde!
Treba valjda samo o cementu i udicama da pričam :pljus:
Nemoj to da mi radiš!

Ма, нећу више ни да причам ни да долазим, не смем да пијем, о сексу не разговарам, не пецам, досадна сам...одох да радим, куј ве шмиргла :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back