Dobro jutro, dobar dan :) - 8

• Začetnik teme Začetnik teme Afroo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, само што је без летње кухиње, без адекватног простора, као што ти рече, заиста петљанција направити домаћи сок, кување по летњим врућинама, ни клима не помаже. :) И још рвање са амбалажом, прање, загревање...

Nemam ja uslova u stanu za to
To ne može da se izvetri u zivotu a o vrućini da ne pričam
Drugo ja retko kad imam taj luksuz da ceo dan provedem pored šporeta
Mada slatko bih mogla da napravim od domaćih jagoda ono je manje zahtevno iako se dugo kuva
Najviše me tu brine ono sa teglama sterilisi grej ladi itd

- - - - - - - - - -

Ja u teoriji sve znam ali u praksi još nisam pravila a znam da za to nije samo recept potrebno je majstorstvo

- - - - - - - - - -

Za sada ne pominjem u kući moje interesovanje da pravim slatko da mi slučajno ne skoce na mozak da pravim
Kad se smislim smislila sam se

Е то је то, а мене поврх свега зеза и претерана педантност при прању стаклене амбалаже, никад ми није довољно чисто, плус мегаломанија, кренем од неке минимално потребне количине воћа па се то до краја поентостручи, што повлачи сате и сате крај шпорета. :)))
Волим сок, ал' мука је направити га на тај старински начин. :)

Па како редом доспева воће од ког би требало правити сокове и слатка то би значило жртвовање више викенда, јер се већа(довољна) количина тешко може направити за један дан, поготово не радни дан, кад има и других обавеза.

Мени се допадају куповни сокови од грожђа произведени у Мађарској, а добар домаћи сок од грожђа нисам пробао, нико није умео да га направи да ваља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back