Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• prdi.gif
    prdi.gif
    17,9 KB · Pregleda: 0
Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Konj nije lutalica i drifterskoga roda.. konj ne ume da se potuca po svetu ko nije nocio sa meckarima.. konj nikad nije bio soldier of fortune.. konj nikad nije bio lunja u lunji i mazi.. taj nema sta da trazi!

ahahaha sve je ovo zbog ove zadnje rime ;)

- - - - - - - - - -

Metlo, napravi specifikaciju koliko je dovoljno slatkiša i kojih za sex i saberi to.. pa podvuci __________... da vidimo gde stojimo..

Sham kao drugi naziv za shne, sneg od belanca, to imam :rotf:

Os da kazes da sam zahtevna
Skupa sam sinak
Ko elitna prostituka :rotf:

E tu kod tebe ima za 20e na magistrali, tolko kosta stamevski torta, pa ti sad vidi sta ti draze, krajputasica il elitna metla :zper:

Kako programiras odmah.. if >then >else :))

- - - - - - - - - -

Ajde spusti malo cenu.. da se ne cenjkamo...

e to je dobar crtani, oba dela

ej i gledajte ovaj crtai kad stignete, super je (odatle je moj avatar, obozavam je)

51l9QATeS2L._RI_.jpg

- - - - - - - - - -

:

Gledala sam oba dela. :) Super je crtani. Prvi deo je bolji. Ovde su ga preveli:“Kraljevstvo za lamu“. Nemci i Austrijanci uzivaju da naslove filmova prevode kako oni hoce. Kao prilagodjavaju svojim zemljama. :roll:

Yzma je legenda. :D. A ne znam sto sam prvo otisla na Meduzu iz onog starog crtanog sa misevima detektivima. Ovde se zove „Bernhard i Bianca“, znaci 100% nije tako u originalu. :D

Gledala sam oba dela. :) Super je crtani. Prvi deo je bolji. Ovde su ga preveli:“Kraljevstvo za lamu“. Nemci i Austrijanci uzivaju da naslove filmova prevode kako oni hoce. Kao prilagodjavaju svojim zemljama. :roll:

Yzma je legenda. :D. A ne znam sto sam prvo otisla na Meduzu iz onog starog crtanog sa misevima detektivima. Ovde se zove „Bernhard i Bianca“, znaci 100% nije tako u originalu. :D

Poslednji crtani koji mi se svideo je

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back