- Poruka
- 19.755
ma bre bez karleuse nista!!!
![]()
Zamisli mucenje u zatvoru - ti vezana, a ono red pink flojda, pa nagli prelaz na karleusu, pa opet udav sa p.f., pa karleusino krestanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma bre bez karleuse nista!!!
![]()
Zamisli mucenje u zatvoru - ti vezana, a ono red pink flojda, pa nagli prelaz na karleusu, pa opet udav sa p.f., pa karleusino krestanje

Omladinke, imate vi Bibera, za tetke je Gilmor i cao bre!![]()
![]()

kažem, to se ne sluša na suvo, jer nije ni pravljeno da se sluša na suvo, niti su muzičari bili strejt dok su to stvarali...
ukratko, ne idu ćevapi bez luka..

Nix droge. Hvala lipa.
@Mo - nemoj Bibera, imaj milosti. :-))

nemoj ti nama nix droge,imaj milosti

Kad ti metla zaBiberi..![]()

si cula novu pesmu, ide tekst nesto kao setace autoputem pa da je tresnu kola....ja se sve nadam da ce snimati spot za tu pesmu, na autoputu ofkors
:
mo - dabogda ti sin snajku doveo koja slusa karleusu
smatraj ovo osvetom sto nas vredjas sa biberom![]()

Kad ti metla zaBiberi..
Inače ova deca nemaju pojma.. šta tek reći o tangerine dream i ostalim psihopatijama.. to se mora utisnuti u mozaik bica jos u pubertetu da bi covek nesto vredeo..
Metla misli samo sesi i dope je dovoljno.. MOzag moras sa imas MOzag! Ko čmičak ili proja.. džabe ti sav sexy look..
Evo, iz protesta i ja odlazim da iznesem ves!
Odoh u krevetic. Treba mi odmor. Recimo neka 3 dana spavanja. Budjenje samo za jedenje. Ah...![]()
))
Ц,ц,ц....Регина.![]()

a sto ccc sta nije istina u onom napisanom...
dobar dan
На други део поруке мислим. Требало би да буде срце за срце.
Не знам, можда је у већини случајева тако.На други део поруке мислим.
Али, од Регине која је на форуму ретко благородна нисам очекивао.
"who needs a heart when a heart can be broken.."
E. Oydanic
Sto dolazi iz srca dolazi do srca pa do slamanja ni ne dolazi, rece Samuel the Veliki
..Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Jeste malo vulgarno napisano, ali realno jeste tako....