Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao zlozi, ćao, yo!

cao nudlo

- - - - - - - - - -

Pocinju da mi se svidjaju narodnjaci..Ne znam sta da mislim o tomeXD

znaci postajes moj covek :mrgreen:

ne znam dal da u to ime stavim jednu cecu :zcepanje:

toliko sam muzicki neobrazovana da mislim da bih svaku muzicki obrazovanu osobu oterala u loodaru..ali...ali mene to cini srecnom :mrgreen:

meni su jos u prvom razredu osnovne rekli da ne znam da pevam:sad2: i ja digla ruke od muzike, a i ne zanima me nesto.

salim se ne svidja mi se..:rotf:
- - - - - - - - - -
svidja mi se onaj stih- to te moja mrznja voli. :lol:

:lol:

Cerka je bila mala kad je ona imala one pesmice s dalmatinskim prizvukom i to mi nije bilo lose, zapravo vesele pesmice; ali kad se desi da na radiju cujem nesto novo, prvo pomislim da je ona Rozga, a kad skontam da je Severina zapitam se ko je nagovori da to peva, ne nju, bilo koga. Neki tekstovi su sacuvajbozeglupi a ni muzika nije bolja. :confused:

znam tu parodiju :mrgreen:

- - - - - - - - - -

:lol:

Cerka je bila mala kad je ona imala one pesmice s dalmatinskim prizvukom i to mi nije bilo lose, zapravo vesele pesmice; ali kad se desi da na radiju cujem nesto novo, prvo pomislim da je ona Rozga, a kad skontam da je Severina zapitam se ko je nagovori da to peva, ne nju, bilo koga. Neki tekstovi su sacuvajbozeglupi a ni muzika nije bolja. :confused:

i muzika i textovi su sve gori i gori, , nisu cak ni pevljive pesmice...ne mora da bude ni neka vrh muzika, a i koji ce kada je za siroke narodne mase, ali pesme nisu pevljive.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back