Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je evo ja sam ih isprzila, dala detetu veceru, docekala drugo sa devojkom, pomazila se sa muzem vise puta, ustipnula ga za dupe :heart::zper:, skuvala jaja sutra meni za salatu, ispratila CNN on Russia Trump issue, pojela dve palacinke jednu sa nutelom jednu sa nekim nemackim dzemom od sljiva i sad sam digla noge da odmorim. Ali bukvalno sam ih digla na vrh sofe jer me boluuuu uh.
Tako multitasking.

umlatila sam ciniju vocne salate, znaci umrecu
8.gif

ma sistem sta imam u kuci
naseckala jabuku, bananu, dve breskve, saku badema, saku visanja, prelila slatkom pavlakom
zajebala sam se, trebalo je pola te kolicine da napravim, shvatih ja na pola kusanja da ce mi biti mnogo, al mi bilo zao da bacim, a da ostavim za sutra to ko da si bacila, seckano voce ne moze tako....i tako umlatim sve....sad cu da puknem
1.gif

Tako je evo ja sam ih isprzila, dala detetu veceru, docekala drugo sa devojkom, pomazila se sa muzem vise puta, ustipnula ga za dupe :heart::zper:, skuvala jaja sutra meni za salatu, ispratila CNN on Russia Trump issue, pojela dve palacinke jednu sa nutelom jednu sa nekim nemackim dzemom od sljiva i sad sam digla noge da odmorim. Ali bukvalno sam ih digla na vrh sofe jer me boluuuu uh.
Tako multitasking.

Tako je sa nocnim tipovima, ja sigurno necu da peglam u 7 ujutru, ali sad mogu kucu da premestim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back