gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Minon kofom napunio frizider....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad ce Zoro jos nesto da pita....meni je frižider prazan... u šoku sam... ne mogu da pričam...![]()
...a onda cemo da narucimo kremu za celulit.Ni ja nemam vremena za erocko pepeisanje, istopice mi se chokodzavanilla...
Ko mi izmace kofu bre..
![]()

...a onda cemo da narucimo kremu za celulit.![]()
![]()

Pff, mi to nemamo, a i da imamo, nemamo...
Ne pomazu tu kreme....samo par odredjenih vezbi...

Sad minon zna ko je ispraznio frizider. odrace macku.
Pff, mi to nemamo, a i da imamo, nemamo...
Ne pomazu tu kreme....samo par odredjenih vezbi...
A rekla sam ti za avonove kreme, pomazu, provereno (na ovom celulitu sto ga nemam/o). 

uh prošlo 12.. idem da stavim krastavce na lice i noćnu kremu od badema i pite od rogača i muškantnog orahčeta sa ph faktorom 5,5

A mogu ja to sve da pojedem ?![]()
Ja nikada nisam bila nesto zadrti vezbac ovoga i onoga; meni treba redovno biciklo, moje dvoristance da petljam oko biljcica, hodam i hodam pored vode...a kad dodje zima, ne volim hladno i koliko da izlazim ja se trceci vracam u toplo i tako sve dok Bozana lepo ne zaspi i sanja sve do visibaba.Aha! To je znaci tajna tvog konjasto- mladolikog izgleda....

Ja nikada nisam bila nesto zadrti vezbac ovoga i onoga; meni treba redovno biciklo, moje dvoristance da petljam oko biljcica, hodam i hodam pored vode...a kad dodje zima, ne volim hladno i koliko da izlazim ja se trceci vracam u toplo i tako sve dok Bozana lepo ne zaspi i sanja sve do visibaba.![]()

čekaj, ako je taj celulit ovo..
onda ste stvarno blesave što se mučite da to skinete..

uh prošlo 12.. idem da stavim krastavce na lice i noćnu kremu od badema i pite od rogača i muškantnog orahčeta sa ph faktorom 5,5
Ja nemam visak kilograma, ali valjda imam dovoljno godina za celulit, pa se na butinama i vidi tu i tamo; plus neko sam sto ne drzi nikave dijete, jedem sta mi se jede i kad mi se jede. Sad samo zelim da ne bude gore, treba se dozvati na vreme, valjda.
A kad bih bila kao ova gospodja, bila bih duboko nesretna, jer se to meni (na meni) ne bi nikako svidjalo.![]()

...neeeeeee.Ajde...lakunocbuvetejelecelunocimojetidosleupomoc...

pa dobro znaš kako se kaže zgodnoj ženi sve lepo stoji..
e sad kaka si ti ne bih umeo pogoditi

hej ćao modesdti be
- - - - - - - - - -
ćao i tebi zorko hardkorko
- - - - - - - - - -
ja bih voleo da vi budete muž i žena i da me usvojite
- - - - - - - - - -
ja sam svršeno čeljade,ne upišavam se i najn plačem

Pametno.
- - - - - - - - - -
odo da gledam nesto pametno .....