Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvenuće mizica u frižideru !:rtfm:

Ma isplati se dragi ako cemo razgaciti Konja.....
Znam da on jako voli svoje gacice.....
A ja se nekako uvek snađem......:D

Caooooo Mooooo!:zag:

- - - - - - - - - -

Nece ona je konj snesko belic.. sva se rastopi kad je vruce..

Onda sam nervozna
Vise volim da venem u hladu....Ne crvenim se i ne vide mi se bore i celulit...:)

Ma isplati se dragi ako cemo razgaciti Konja.....
Znam da on jako voli svoje gacice.....
A ja se nekako uvek snađem......:D

Caooooo Mooooo!:zag:

Nisu to gacice.. nego dugacke termo gace iz vojske bre.. meni je baba uvek pricala.. leti sine nosi a zimi kako hoces.. osim toga prakticne su i kad sednem na wc solju ne upadne u vodu i ne prehladjujem se..

Ti volis da se sve vidi.....Ne bauljas po pomrcini......:rumenko:

Bravo jaraniceeeeee:super::rotf:

...macka u vreci nije moj izbor. Sve lepo transparentno, da ne bude posle "pojurila macka misa, a da li ga je progutala, il' ga nije progutala, to ni ona nije znala, jer je bio mrAk!" :lol:

- - - - - - - - - -

...gledao sam to u jednom crtaću... gde on sa nekim novinama govori 'da, draga' ceo crtani film...

...nisam znao da to postoji i u rl-u...:rotf:
Postoji, postoji...pa ja razumem coveka, oni su zajedno od "64, pa ti racunaj ako smes koliko je puta morao da slusa svoju zenu (bik jedan je ona, sve ti je jasno :mrgreen:). :lol: Ocekujem da pocne tata i da pise u slobodno vreme, dosta je samo citao. :rotf:

Pojurila mačka konja fak fak fak.. a dal ga je progutala il ga nije progutala.. konj će ga znati..

3dab9035a7afbe1fbd0493459e5005a1.jpg

:heart:

- - - - - - - - - -

Postoji, postoji...pa ja razumem coveka, oni su zajedno od "64, pa ti racunaj ako smes koliko je puta morao da slusa svoju zenu (bik jedan je ona, sve ti je jasno :mrgreen:). :lol: Ocekujem da pocne tata i da pise u slobodno vreme, dosta je samo citao. :rotf:

...razgovaram telefonom sa jednim svojim drugom, dogovaramo se kada i gde treba da se nadjemo u vezi nekog posla... i u jednom trenutku čujem sa druge strane:

mrrrrš u pm... onako besno
ja se zabezeknem i ućutim :eek:
čujem to isto još tri puta. i pitam ga:
gagi, el si ti normalan?
on odgovori:
sačekaj, razgovaram sa ženom....:rotf::rotf::rotf:

...razgovaram telefonom sa jednim svojim drugom, dogovaramo se kada i gde treba da se nadjemo u vezi nekog posla... i u jednom trenutku čujem sa druge strane:

mrrrrš u pm... onako besno
ja se zabezeknem i ućutim :eek:
čujem to isto još tri puta. i pitam ga:
gagi, el si ti normalan?
on odgovori:
sačekaj, razgovaram sa ženom....:rotf::rotf::rotf:
Moj tata je gospodin covek, ne bi on tako svojoj zeni ni u snu...ali provericu jednom te njegove ukrstenice, sta tamo tacno pise. :lol:
Pogodila si dusooooo!:zag:
Samo,mogla si turit" neku sivu ili zelenkastu macku.
Nisam ti ja bas crna macka......Mada imam macije oci......:lol:

Prave macke su samo crne macke! :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back