mizaca
Poznat
- Poruka
- 8.729
Veselo,veselo......Vece!!!!
:bye tu evrbodi.......

:bye tu evrbodi.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovde je oblacno al nije jos pala
Vuk ti rece dobro vece![]()
:bye tu evrbodi.......![]()

:bye tu evrbodi.......![]()

...tiskamo se ispod kišobrana...![]()

S kim se stiskas Minjonce?![]()

...mica bi sve da zna...
- - - - - - - - - -
...sa onim ko ima kišobran...![]()

Razbezala mi se deca, nista od palacinki. Sutra, ako budu na okupu. Danas sladoled i voce i dosta.Mod,jesi pravila palacinke veceras?
E,jesi kad pravila palacinka tortu?
- - - - - - - - - -
S kim se stiskas Minjonce?![]()
Cao mica Maco!![]()

Razbezala mi se deca, nista od palacinki. Sutra, ako budu na okupu. Danas sladoled i voce i dosta.
Tortu? Ono sa orasima?

)
Ko onaj sto se zove ko Garnijer nesto X)lolaja sam i dalje nepismena i pricam sama sa sobom![]()

Potrazicu ... ali mislim da na isto mislimo.Neeeee.Postoji i torta od palacinki.A kako Konjce kaze da su tvoje odlicne pomislih da si je pravila......
Lep T-REX gotivno bi biloimatione male gustere oklopnike almizaoda ih drzimu kuci..
- - - - - - - - - -
I rekoh sebi necu da se gubimpo jutubu,jelmoguce dami se u isto vreme svidja pesma,da sumi smesni i daosecamneku nostalgiju ..??XD
- - - - - - - - - -
msmlik je malo gej al dobro sad
- - - - - - - - - -
pesma je jelte dobra)
- - - - - - - - - -
aja sam i dalje nepismena i pricam sama sa sobom
- - - - - - - - - -
Zasto se lik zove Jala brat,mene bi bilo sramotaKo onaj sto se zove ko Garnijer nesto X)lol
i sta samti ja rekla u toj prici?![]()
mislila sam nije po mom ukusuJeste gej.ali nije los decko.Malko smo pricali........

Ja ne postojim konju.. i taj drugi ti tako da tu cokoladu sto taj drugi nepostojeci ti jede mozes slobodno meni da ostavis..