misticlady
Ističe se
- Poruka
- 2.450
ljudi ja se smrzoh 
Dobar vam dan

Dobar vam dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Djes jago jabuko naša![]()
...evo malo svratila...poljubi mi Mo...ako je vidish...

Klementina, ovaj, oranzhado, msm, Oranz...
Moje prvo javljanje nakon duzheg vremena...
Oću, oću ona i ja se često cmačemo...
i pazi na ta imena mada jeste slično ali nije
isto...msm i na tarabi piše p.... a nije![]()

Metlo, metlo, metlosava, lepo si se ocesljala i u kolo uhvatila ....kako si pogodila moju trenutnu frizuru![]()
Bitno, najbitnije, je da svi bolje jedete od mene, bilo bi mi kuku i lele da su mi veci kapaciteti.Dobro veče.. jel ima neko da sprema bolje kolače od Mod..

E mo danas imas dozvolu da pricas o kolacima, ubila sam tiramisu juce i danas, pa sam sad mirna![]()

Ljubi ga majka inventivnog, to sam ja radila al sa pti berom, u retkim trenucima kad imam krem u kuci, jer to kupujem jednom u sto god najcesce za goste, mnooogo losa namirnica a kosta nezasluzeno mnogo, za te pare cokolada ima

Ja sam citavog popodneva 'vatala zalet da nesto slatko pravim i na kraju me savladala lenjost, meni se to retko desava, ali evo desilo se.![]()
Moj sin je upravo improvizaovao kolac, plazma keks sendvici, u sredini kremic.![]()

Eto...i najbolji zakazu ponekad...a i zima je. Bozana samo nesto gundja, hoce leto i onda nema ni kolaca.
Nemam lose misljenje o keksima, sto ne znaci da su svi od reda ok.Pa isto, kao aj za goste za palacinke, na kraju gosti jedu dzem ostane mi krem pa aj pojedem greota se baci slatkis je na kraju krajeva, pa tad sa keksom smazem
Jedino kupovne palacinke jedem sa kremom, nutela plazma visnja, eto tad pojedem taj otrov
Ja bih to zakonom zabranila se proizvodi, jos forsiraju da se daje deci, pa ko ta nesrecna plazma i keksevi slini industriski, pa ubila bih kad vidim reklamu dajte deci plazmu
Mislim se razumemo trpam ja svakakvo djubre u sebe nije to problem, ali kad neko kaze dajte deci to je zdravo e tad vec motku vadm, jedno je reklama izvolte proizvid a drugo je dajte deci preporuka da je neophodno za razvoj, ubiti olos
Nece Bozana u skorije vreme da prestane da zvoca.Eto...i najbolji zakazu ponekad...a i zima je. Bozana samo nesto gundja, hoce leto i onda nema ni kolaca.![]()
Nemam lose misljenje o keksima, sto ne znaci da su svi od reda ok.

Nece Bozana u skorije vreme da prestane da zvoca.![]()

Neka je, nemoj da je izazivas.Danas sam prepodne bila napolju neko vreme i super je vreme bilo. Sad se teram da izadjem sa mojom psecom druzinom i nikako da se odlepim od fotelje, plasim se ako ustanem "ustace" i ona sa mnom.
A Bozana bez zvocanja, nije Bozana.![]()