Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
giphy.gif

- - - - - - - - - -

Neka vas niko ne laze.. vi ste sami po sebi vec u zdravom stanju. Sve oko vas moze biti bolesno ali jedno je sigurno.. ceo dan u prirodi je lek jer je priroda prirodna i ne ume da vas laze. Lazu vas i razboljevaju ljudi.. a priroda ne.

giphy.gif

- - - - - - - - - -

Neka vas niko ne laze.. vi ste sami po sebi vec u zdravom stanju. Sve oko vas moze biti bolesno ali jedno je sigurno.. ceo dan u prirodi je lek jer je priroda prirodna i ne ume da vas laze. Lazu vas i razboljevaju ljudi.. a priroda ne.

:zaljubljena:
Bas je tako...i u zagrljaju prirode se najbolje osecam....dobro, neb se zalila ni na dvonogi zagrljaj...:lol:

Poslednja izmena:
Ludilo,ludilo!

- - - - - - - - - -

A dobro sam,ja sam zgadija,takvi teško obolevaju(misim,od fizičkih najeba)
A inače sam polupan kao ekspres lonac,dangla,što bi rekli stariji ljudi ovde kod nas u vrnjačkoj banji:lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam svakako iz prašine poniko,ovce koje su me znale,odavno su završile u saudiskoj arabiji:hahaha:

Ludilo,ludilo!

- - - - - - - - - -

A dobro sam,ja sam zgadija,takvi teško obolevaju(misim,od fizičkih najeba)
A inače sam polupan kao ekspres lonac,dangla,što bi rekli stariji ljudi ovde kod nas u vrnjačkoj banji:lol:

Da odes u prirodu da jases konja..po dusanovom zakoniku.. cim pogledas u jutjub pod mac bato... ako te startuje forumasica.. 333-555

Te štuke su perverznjakuše

aha.. pa ne kaže se bezveze ..se ko štuka..

- - - - - - - - - -

Minjon ce da vas razvali nacisto.......
Vas dvojica ste za njega sasa............:rotf:
Petlici moji lepiiiiiiiii:heart:

Ti ne razumes nista.. nije sve u duzini... ima nesto i u njegovom stavu.. filozofskom aspektu prema zivotu.. da li svet posmatras stoicki ili si sof/t)ista..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back