Dobro (jutro) (dan) (veče)

Zadar zašto ne bi rekla od kuda sam neš ti grada pihhhh,,ma ocu pm da me ubaci u more :zcepanje::zcepanje::zcepanje: hebo mu ja mater dešpetljivu,,,jučer mi ga veterinar pohvalio da izgleda prekrasno,da se vidi da mu je dobro,i boji ga se cijepiti :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

20211217_104148.jpg

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: i ja sam..
Je grad je lip,zanimljiv ali su ljudi u njemu jako,jako loši.Sve ja pa ja,pa ja,misle da su pamet popili cilom svitu,a puni sebe užas u pm.Da ti treba kap vode ubili bi te prije nego bi ti dali,a vise svi po crkvama a uuuuu,popizdim na to,pa kažem sve što mi je na srcu i duši,mene točno čudi da mi ko auto nije još diga u zrak,koliko mi je pretnji došlo izravno,kujo ili dignit ću ti sve u zrak,kravo hebena itd.....

20211217_203706.jpg

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: i ja sam..
Je grad je lip,zanimljiv ali su ljudi u njemu jako,jako loši.Sve ja pa ja,pa ja,misle da su pamet popili cilom svitu,a puni sebe užas u pm.Da ti treba kap vode ubili bi te prije nego bi ti dali,a vise svi po crkvama a uuuuu,popizdim na to,pa kažem sve što mi je na srcu i duši,mene točno čudi da mi ko auto nije još diga u zrak,koliko mi je pretnji došlo izravno,kujo ili dignit ću ti sve u zrak,kravo hebena itd.....

Pogledajte prilog 1069065
Kao i ja uskoro. Ti si neka opasna? :mrgreen:

Back