NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
vidimo, vidimo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih, ipak, rekla da mi seks bolje STOJI...Hard as a rock:Gazdo, ne znam kakva si u politici, ali ti više leži SEX!![]()
![]()
![]()
NovaIsta:rastamann, ako procitas naslov teme, videces da pricanje i nije bilo cilj![]()
Vesela_zena_beogradska:Svako neka pomazi sebe.
Tako je. Divan post. Imash ili cesh imati srecnu decu...Tauren_Chieftan:Rasto.. donekle se slazem sa svim...shto si rekao, ali se za decu uhvatih... tu me preseche... Rekao si nesto da bi i tvom detetu rekao da je born retard, tako nesto ne treba nikada da pomislish.. nisi ti tu da se poredis sa detetom niti da se dokazujes druze. Tvoja svrha kada dobijes dete od tog momenta postaje, da od njega napravis pametnog i zrelog muskarca ili devojku... ono u tebi vidi podrshku vidi oslonac stabilnost, bice mnogo ljudi kada ti dete sutra bude odrastalo, koji ce ga smatrati retardom.. ti treba da ga chuvash bre...nemoj da me teras da posumnjam u tvoj integritet i inteligenciju, rasto brines me![]()
maaaaz, maaaaaaz, maaaaz, maaaaazzzzz....je l' i tebi bilo lepo koliko i meni????chika_doktor:aj pomazi i meni![]()
Da, kada promeni agregatno stanje i u prisutstvu, po mogućstvu, Zipo upaljača...Pipi Langstrumpf:Pasulj je eksplozivna naprava!![]()