DOBRI LJUDI...pomazite....

Evo i ja da kažem nešto na ovu temu.....da ne bude kako se ističem.....Dotična mlada dama koja se potpisuje sa AnaBg.....je jedna nadobudna klinka, koja je....ko zna kada i kako....namirisala da mnoge stvari može da dobije....ako raširi svoje lepe, tinejdž, nogice.... i misli da sličan sistem može da primeni i na forumu. Ali se, kao i sva bića sa manjkom iskustva i inteligencije, mnoooogo prevarila. Što kaže jedan moj prijatelj "em glupa, em misli da je pametna". Takođe.....niko je nije "udarao po ušima" da dolazi na forum. Ako hoće da se igra sa odraslima.....mora tako i da se ponaša. Elem...sve gore navedeno ne menja činjenicu da Rasta voli da udara packe i gde treba i gde ne-treba. Ne meri istim aršinima kada su u pitanju recimo Kojot i Vaseron. Kojot je za onaj pljusak bljuvotina pre par dana, banovan na....dan, dva....a Vaseron na....par nedelja. Ne sporim da su obojica zaslužili kazne....i da Forum nije mesto za iživljavanje ličnih frustracija....ali.....takođe treba suditi "ni po babu, ni po stričevima". Ili neka Rasta istakne svoja pravila za dobijanje "žutih" i "crvenih" kartončića....kad je demokratiju...samoinicijativno...ukinuo!!!

nisi u pravu novalsta!!!!!! gomila (shto reche frozen) teenage mutants ninja turtles opseda ljis!!!!
ajd da su normalni tinejdzheri, nego su mutirani, te su mushkarci stoke, te se shamaraju, otje da se ubiju,,,,,......ja bih sve te mutante, chim kroche ovde i pochnu da prosipaju svoju pamet, banovala i dovidjence. ako ne znaju gde im je mesto.

Tauren_Chieftan:
Rasto.. donekle se slazem sa svim...shto si rekao, ali se za decu uhvatih... tu me preseche... Rekao si nesto da bi i tvom detetu rekao da je born retard, tako nesto ne treba nikada da pomislish.. nisi ti tu da se poredis sa detetom niti da se dokazujes druze. Tvoja svrha kada dobijes dete od tog momenta postaje, da od njega napravis pametnog i zrelog muskarca ili devojku... ono u tebi vidi podrshku vidi oslonac stabilnost, bice mnogo ljudi kada ti dete sutra bude odrastalo, koji ce ga smatrati retardom.. ti treba da ga chuvash bre...nemoj da me teras da posumnjam u tvoj integritet i inteligenciju, rasto brines me :)
Tako je. Divan post. Imash ili cesh imati srecnu decu...

Back