Dobri frajeri

Zene, kakva su vasa iskustva u zivotu bila sa natprosecno lepim i zgodnim muskarcima?

Da li su bili umisljeni? Da li su bili zainteresovani da osvajaju ili su ocekivali da vi napravite prvi korak?

Da li fizicka lepota uvek ide u korak sa umisljenoscu i prevelikom sujetom? Da li su preterano lepi muskarci sujetniji od lepih zena? Zato sto ih je manje?

---

Mogu i muskarci da napisu svoja iskustva sa jako lepim zenama.

Ne pricamo o proseku, pricamo o ljudima koji se izdvajaju, ne samo za vas, vec i po komentarima okoline.

Pa ti idi onda muvaj zene ako ti ima vise lepsih zena nego muskaraca :lol:

Al su vas bre istrenirali pickopacenici, na ovom forumu ne mos nista da vidis do uvelican zenski ego :hahaha1:

Gamad beloviteska :roll:

Poslednja izmena:
Zene, kakva su vasa iskustva u zivotu bila sa natprosecno lepim i zgodnim muskarcima?

Da li su bili umisljeni? Da li su bili zainteresovani da osvajaju ili su ocekivali da vi napravite prvi korak?

Da li fizicka lepota uvek ide u korak sa umisljenoscu i prevelikom sujetom? Da li su preterano lepi muskarci sujetniji od lepih zena? Zato sto ih je manje?

---

Ne pricamo o proseku, pricamo o ljudima koji se izdvajaju, ne samo za vas, vec i po komentarima okoline.

Ovako sa moje tacke gledista ima dosta muskaraca koji dobro izgledaju ili ono sto se kaze pristojno izgledaju. E sada, uvek je to plus crta karaktera nesto sto muskarca cini privlacnim nekoj devojci.

Zenama je prihvatljiviji raznorazni izgled ili "lepota" muskaraca te cak i "ruzni" muskarci mogu biti "lepi" ili muzevni kako bi neko rekao.

Sto se tice muskaraca, oni imaju jasnije i ostrije kriterijume kada je lepota zena u pitanju s tim sto ta crta karaktera nije izrazena kao neki bitan kriterijum kod mnogih.

Kod tebe se primecuje da je izgled muskarca jako, jako bitan ;), te zato i kazes da je lepih muskaraca manje nego lepih zena iako sa moje tacke gledista je upravo suprotno.

vishnja je kriva shto nije treshnja na shljagu :lol:

Pa sad, kad si pomenula slag :lol: ....imam ja nekoliko frajera koji su javni likovi i koje stalno svojatam kad ih vidim na tv-u...i pre nekog vremena, setam sa decom, krenuli po Zabavnik, kad cerka kaze - mama, zar nije onaj sto te gleda, onaj tvoj?! Pogledam ja, kad stvarno on - frajer, zablenuo u mene bas onako, kao da zna sta godinama pricam. :eek:
I nista, ja samo pruzim dugu nogu u desno i udjem u knjizaru.... da kupim njegovu knjigu. Eto... :lol:

Pa sad, kad si pomenula slag :lol: ....imam ja nekoliko frajera koji su javni likovi i koje stalno svojatam kad ih vidim na tv-u...i pre nekog vremena, setam sa decom, krenuli po Zabavnik, kad cerka kaze - mama, zar nije onaj sto te gleda, onaj tvoj?! Pogledam ja, kad stvarno on - frajer, zablenuo u mene bas onako, kao da zna sta godinama pricam. :eek:
I nista, ja samo pruzim dugu nogu u desno i udjem u knjizaru.... da kupim njegovu knjigu. Eto... :lol:

:lol:
dobro , dobro
u skladu sa nazivom teme ...
necemo da se gadjamo s'exovima :lol:
no, pricha ide 'vako..
nedavno sam proshetala ulicama grada , tachnije blokovima zagrada, vodila chupi na shishanje , sretoh ljubaf oh ljubaf minulih dana ... neka bljuzga bila bash, nalik snegu , ali bljutavo blatnjavom ..
i .. pogledi se sreli ouuu jehhh ali msm da mi je nos bio mnogo crven i obrazi rumeni tako da sam ,draga moja , izashla sujeti koja se potkrala, u susret i izbegla direktan kontakt verbalni sa njim....samo ochi, prepoznavanje , osmeh u prolazu i kraj ...
e da... poznati novinar, voditelj nekad, sad..msm da predaje na nekom od onih mega giga ultra etc faxova..
no , zashto bi to uopce bilo bitno ?
:lol:

---

to se na nasim ulicama ne srece i boduje se po raznim parametrima,od garderobe,stava,kola,para,statusa,ribe koju seta,moja iskustva sa lepiim zenama su sto lepsa to gluplja i nesretnija

---

majne iksutvo, mogu ti pricati i o mom drugu, latinoamerikanac, balavile su svabice za nijm samo tako, a on macho, ljubomoran, sujetan, teniser, milioner
ako nije bilo po njegovom znao je da poludi

a za zene, samo jednu sam poznavao, moja skolska, lepsa pet put od Claudia Schiffer (kalaudija sifer) nije plava vec brineta, duga kosa do dupeta a cak je i zgodnija bila
jednom lepa i prijatna devojka nikad ama nikad nije nekog pogledala sa visine ili da je pokazala u nekom smislu da je umisljena ili sujetna

---

moja iskustva sa ženama su mršava, stoga nebi da zauzimam mjesto onima koji su iskusni i koji imaju šta jelda da kažu na ovu temu
blagodarim

U muskom svetu manje je ceni lepota, a vise muskost, dominacija, stoga ima manje lepih muskaraca. A da je crno beli svet, koga bi radije odabrale, muskarcinu neku, da zna sta hoce, musko pravo sto bi se reklo, ili nekog lepotana, ali da je kao strinica? Jednostavno lepota nije prioritet muskarcima, e sad ako su neki prirono lepi, takvi ce imati paznju zenskog roda vise, sam sam imao prilike da slusam tako neke price momaka koji su "smekeri" kako ih dosadjuju cure na FB, na mob, moguce je i da malo lazu, ali sve to isto zvuci kao one zenske price kada ih neko smara.

A kada ti stalno pricaju da si lep, kada te hoce, kada ti se nude, zna to da udari u glavu (ne svima naravno, ali mislim da se cesto desava). Znas da za tobom lude zene i da ce svake nedelje bar jedna-dve da te smaraju, muvaju, da ti prilaze. Zasto da se cimas, zasto da se trudis oko neke, da je juris, da se blamiras kada uvek ima neke devojke koja ce biti sa tobom? Cak i da nije nesto po tvome, ne moras nista da trpis, da pravis kompromise, jer uvek ima neka koja ce zeleti da bude sa tobom. Sedis, kuliras, uzivas, odbijes onu koja ti ne odgovara i idemo dalje (a samim tim odbijanjem cena ti jos vise raste).

E sad, to nece doveka trajati naravno.

Meni se ipak cini da je ova pojava rasprostranjena medju zenama, tj. da ima vise lepih zena, jer lepota je bitnija zenama (a i lepota zene je bitna muskarcima). E sad, muskarci tu imaju i relativno niske kriterijume, neki su jednostavno jadni i pokusavaju da im komplimentima i uvlacenjem udju pod kozu, ali to neretko samo dize ego, pa svakakve devojke umisle da su bog i batina i ko zna kakve lepotice. Jednostavno trziste je takvo, ima mnogo vise prosecnih, ili ruznjikavih muskaraca koji konstantno traze devojku, cimaju se, trude, a ne da pominjem pacenike koji bi sve uradili za vezu ili seks, tako da zene imaju daleko veci izbor, jer je potraznja zena veca. Da su muskarci podjednako lepi kao zene, da je zenama toliko zapelo da se cimaju oko muskaraca, sve bi bilo u balansu, zene bi se cimale oko muskaraca, muskarci oko zena i svima lepo, ovako, ponuda i potraznja, i ko moze on sedi i trepuce okicama ko ne, cima se, pokusava da impresionira.

Poslednja izmena:
moje se nizu zalile.

do cetrdesete sam bio naivan, mozda ih je to privlacilo, danas ih privlaci samo njihova potreba, jer varljivo im delujem kao lak plen. ha, ha, ha

pa sad kolko im neko sa četri i kusur banaka deluje ko lak plen nebi baš reko
osim ako ti ne odaješ utisak kao takav svojim jelda ponašanjem

videces kada budes u prilici, ima dosta lepih usamljenih zena, iznenadio bi se

a sto da ne, kola, lova, dobra figura, sarmantan, imam sredjen zivot znaci necu ih zivkati i cimati.

Ja sam se muvala sa jednim tipom koji je izasao bio u Kosmopolitanu ono slikao se polugo, nosio je novine sa sobom da pokazuje ljudima.Jes bio dobar frajer, al to mi bilo nekako zenskasti fazon skroz. Nismo bili u vezi:mrgreen:

Dobar frajer u smislu šarmantan i pametan ili lep do bola?

Ako je pod b) uglavnom su dosadni, narcisi i loši u krevetu. Imaju taj "ja sam lep i to je dovoljno, hajde se ti sad malo trudi oko mene" stav.

i zene isto, sto lepsa sve losija u krevet, mada i to zavisi od temperamenta

- - - - - - - - - -

Ja sam se muvala sa jednim tipom koji je izasao bio u Kosmopolitanu ono slikao se polugo, nosio je novine sa sobom da pokazuje ljudima.Jes bio dobar frajer, al to mi bilo nekako zenskasti fazon skroz. Nismo bili u vezi:mrgreen:

vidis i ja sam bio sa jenom modlicom, duzina noge 107 cm, i ruke prelepe, model je bila nogu i ruku slikali je za razne reklame i kataloge prstenja i tako to
to mi je slucajno spomenula, e sad bila je drugarcina sto kazu nemci sa njom mozes konje da krades, al je dosta ljubomorna bila a svako se okretao za njom

koji ljakse

- - - - - - - - - -

i zene isto, sto lepsa sve losija u krevet, mada i to zavisi od temperamenta

- - - - - - - - - -

vidis i ja sam bio sa jenom modlicom, duzina noge 107 cm, i ruke prelepe, model je bila nogu i ruku slikali je za razne reklame i kataloge prstenja i tako to
to mi je slucajno spomenula, e sad bila je drugarcina sto kazu nemci sa njom mozes konje da krades, al je dosta ljubomorna bila a svako se okretao za njom
prvo kako si izmerio, misim odakle si merio, drugo štato znači konje da kradeš...el to znači da je nikakva ko lopov, il da je super, a ako je super kakve to veze ima s krađom konja...pa ako ti nije problem pojasni mi, glup sam

koji ljakse

- - - - - - - - - -

prvo kako si izmerio, misim odakle si merio, drugo štato znači konje da kradeš...el to znači da je nikakva ko lopov, il da je super, a ako je super kakve to veze ima s krađom konja...pa ako ti nije problem pojasni mi, glup sam

nisi ti glup, nemci taj izraz koriste kad je neko kompletna osoba

objasnila mi je meri se od tabana do kuka ona izbocina koja strci

Back