- Poruka
- 6.778
Visnja pocela o "lepim i zgodnim" pa se sve pobrkalo....jer (u pravu si) "lep i zgodan" ne garantuje harizmu dobrog frajera. Ako ne cima u njemu ono "nesto" dzaba mu sva lepota.
![]()
vishnja je kriva shto nije treshnja na shljagu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Visnja pocela o "lepim i zgodnim" pa se sve pobrkalo....jer (u pravu si) "lep i zgodan" ne garantuje harizmu dobrog frajera. Ako ne cima u njemu ono "nesto" dzaba mu sva lepota.
![]()

Zene, kakva su vasa iskustva u zivotu bila sa natprosecno lepim i zgodnim muskarcima?
Da li su bili umisljeni? Da li su bili zainteresovani da osvajaju ili su ocekivali da vi napravite prvi korak?
Da li fizicka lepota uvek ide u korak sa umisljenoscu i prevelikom sujetom? Da li su preterano lepi muskarci sujetniji od lepih zena? Zato sto ih je manje?
---
Mogu i muskarci da napisu svoja iskustva sa jako lepim zenama.
Ne pricamo o proseku, pricamo o ljudima koji se izdvajaju, ne samo za vas, vec i po komentarima okoline.

Citajuci Strejket dolazim do zakljucka da nisam dobar frajer.![]()

nisi
nemoj da chitash pisanija umnih jedinki![]()

Zene, kakva su vasa iskustva u zivotu bila sa natprosecno lepim i zgodnim muskarcima?
Da li su bili umisljeni? Da li su bili zainteresovani da osvajaju ili su ocekivali da vi napravite prvi korak?
Da li fizicka lepota uvek ide u korak sa umisljenoscu i prevelikom sujetom? Da li su preterano lepi muskarci sujetniji od lepih zena? Zato sto ih je manje?
---
Ne pricamo o proseku, pricamo o ljudima koji se izdvajaju, ne samo za vas, vec i po komentarima okoline.
vishnja je kriva shto nije treshnja na shljagu![]()
....imam ja nekoliko frajera koji su javni likovi i koje stalno svojatam kad ih vidim na tv-u...i pre nekog vremena, setam sa decom, krenuli po Zabavnik, kad cerka kaze - mama, zar nije onaj sto te gleda, onaj tvoj?! Pogledam ja, kad stvarno on - frajer, zablenuo u mene bas onako, kao da zna sta godinama pricam. 

Pa sad, kad si pomenula slag....imam ja nekoliko frajera koji su javni likovi i koje stalno svojatam kad ih vidim na tv-u...i pre nekog vremena, setam sa decom, krenuli po Zabavnik, kad cerka kaze - mama, zar nije onaj sto te gleda, onaj tvoj?! Pogledam ja, kad stvarno on - frajer, zablenuo u mene bas onako, kao da zna sta godinama pricam.
I nista, ja samo pruzim dugu nogu u desno i udjem u knjizaru.... da kupim njegovu knjigu. Eto...![]()

to se na nasim ulicama ne srece i boduje se po raznim parametrima,od garderobe,stava,kola,para,statusa,ribe koju seta,moja iskustva sa lepiim zenama su sto lepsa to gluplja i nesretnijaZene, kakva su vasa iskustva u zivotu bila sa natprosecno lepim i zgodnim muskarcima?
---
to se na nasim ulicama ne srece i boduje se po raznim parametrima,od garderobe,stava,kola,para,statusa,ribe koju seta,moja iskustva sa lepiim zenama su sto lepsa to gluplja i nesretnija

---
moja iskustva sa ženama su mršava, stoga nebi da zauzimam mjesto onima koji su iskusni i koji imaju šta jelda da kažu na ovu temuZene, kakva su vasa iskustva u zivotu bila sa natprosecno lepim i zgodnim muskarcima?
---
moje se nizu zalile.
do cetrdesete sam bio naivan, mozda ih je to privlacilo, danas ih privlaci samo njihova potreba, jer varljivo im delujem kao lak plen. ha, ha, ha
ubedljivo najumisljeniji muskarci su oni koji umisle da su mnogo dobri frajeri a realno nisu ni prosek.nazalost tih je koliko hoces, i jednom kad krenu da pricaju o tome koliko su wepi ne mozes ih ucutkatiznaci zenica mod izdominira samo tako.

Dobar frajer u smislu šarmantan i pametan ili lep do bola?
Ako je pod b) uglavnom su dosadni, narcisi i loši u krevetu. Imaju taj "ja sam lep i to je dovoljno, hajde se ti sad malo trudi oko mene" stav.
Ja sam se muvala sa jednim tipom koji je izasao bio u Kosmopolitanu ono slikao se polugo, nosio je novine sa sobom da pokazuje ljudima.Jes bio dobar frajer, al to mi bilo nekako zenskasti fazon skroz. Nismo bili u vezi![]()
Ja sam se muvala sa jednim tipom koji je izasao bio u Kosmopolitanu ono slikao se polugo, nosio je novine sa sobom da pokazuje ljudima.Jes bio dobar frajer, al to mi bilo nekako zenskasti fazon skroz. Nismo bili u vezi![]()
prvo kako si izmerio, misim odakle si merio, drugo štato znači konje da kradeš...el to znači da je nikakva ko lopov, il da je super, a ako je super kakve to veze ima s krađom konja...pa ako ti nije problem pojasni mi, glup sami zene isto, sto lepsa sve losija u krevet, mada i to zavisi od temperamenta
- - - - - - - - - -
vidis i ja sam bio sa jenom modlicom, duzina noge 107 cm, i ruke prelepe, model je bila nogu i ruku slikali je za razne reklame i kataloge prstenja i tako to
to mi je slucajno spomenula, e sad bila je drugarcina sto kazu nemci sa njom mozes konje da krades, al je dosta ljubomorna bila a svako se okretao za njom
koji ljakse
- - - - - - - - - -
prvo kako si izmerio, misim odakle si merio, drugo štato znači konje da kradeš...el to znači da je nikakva ko lopov, il da je super, a ako je super kakve to veze ima s krađom konja...pa ako ti nije problem pojasni mi, glup sam

aha
ok, fala...mada mi i dalje nije jasno šta konji imaju stim al nema veze
štosi mi sad dao linak kad neznam nemački