DOBRI FRAJERI SETAJU RUZNE DEVOJKE?!

• Začetnik teme Začetnik teme jo@n@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sunrise:
Anonymous:
shto mi to neko nije rekao de ste frajeri

e od magnetnog zracenja - de spada i monitor - pojacava se nervoza i poterba za slatkim....a time i gojaznost
brrr

eeee ovo za komp sam i ja dansh citala u jednom dodatku u dnevnim novinama.. pa zar ste svi debeli i nervozni shto sad ovde kuckate:pppppp

:roll: Moram da se ugojim 3 kg da bih imala "idealnu tezinu" ...znaci, nije tacno :D

Miss ne bas ruznu ali normalnu da , :wink: . Lepse je naravno uvek bolje , samo moja poenta je da su neki tipovi sa losijim ribama jer ih dobre isunjavaju samo na vizuelnom a malcice losije na svim ostalim poljima ... saberi oduzmi samo ce ti se kasti !! Inace dobra riba je dobra riba to stoji!! 8)

jo@n@:
Ne tako davno moje drugarice i ja smo zakljucile da sve cesce vidjamo lepe momke u vezi sa ruznim devojkama(cast izuzecima,naravno),e sad da li je to zbog toga sto su one neprimetne pa ne moraju da brinu o konkurenciji,ili se jednostavno plase lepih devojaka jos uvek nismo shvatile pa se nadamo da cete nam vi pomoci! :wink:
VISE IMA DOBRIH RIBA STO SETAJU SA GLAVATIM MANIJACIMA :?

Keeper:
ne, zaista, vi zenske umete da budete jako velike pacenice ...... kad prichate o "ruznim" devojkama. mislim prevashodno na otvarachicu ove teme kad pricam o tome ........
kako devojka moze da bude "ruzna" ????? ...... meni ne moze....... naravno, uvek ima neki slucaj koji stvarno, ali stvarno nije imao srece pa ga priroda nekako ..... ehm ...... estetski unesrecila tako da kazem. ali, uglavnom, ako devojka ne izgleda kao manekenka znaci li da je ruzna.
ja sam uvek trazio posebnost. i u licnosti i u izgledu ....... nije istina da mi nije stalo do izgleda, ali je istina da me jako smaraju te neke "perfektne" i "lepe" ....... tako su iste i provaljene.
verovatno se ti "dobri frajeri" sto setaju "ruzne devojke" vode slicnom logikom

ti bas ponekad umes da me prijatno iznenadis.

mogu vam reci da je kiper pogodio usred srede.

Keeper:
ne, zaista, vi zenske umete da budete jako velike pacenice ...... kad prichate o "ruznim" devojkama. mislim prevashodno na otvarachicu ove teme kad pricam o tome ........
kako devojka moze da bude "ruzna" ????? ...... meni ne moze....... naravno, uvek ima neki slucaj koji stvarno, ali stvarno nije imao srece pa ga priroda nekako ..... ehm ...... estetski unesrecila tako da kazem. ali, uglavnom, ako devojka ne izgleda kao manekenka znaci li da je ruzna.
ja sam uvek trazio posebnost. i u licnosti i u izgledu ....... nije istina da mi nije stalo do izgleda, ali je istina da me jako smaraju te neke "perfektne" i "lepe" ....... tako su iste i provaljene.

Pa ti si fejs :wink:
Bez zezanja, slazhem se.

DevouredSoul:
Keeper:

Pa ti si fejs :wink:
Bez zezanja, slazhem se.

smiley2k.gif

i ja cesto pricam o tome sa najboljom drugaricom.ali ta rugoba ili ima sise 5-icu ili bi mu dala nesto sto mnoge lepe devojke nece.bar je kod mene takav slucaj.ne bi nikad spavala sa deckom samo da bi bila sa njim neko kratko vreme,koliki god da je frajer.a vidis te rugobe su na to spremne...

jo@n@:
Ne tako davno moje drugarice i ja smo zakljucile da sve cesce vidjamo lepe momke u vezi sa ruznim devojkama(cast izuzecima,naravno),e sad da li je to zbog toga sto su one neprimetne pa ne moraju da brinu o konkurenciji,ili se jednostavno plase lepih devojaka jos uvek nismo shvatile pa se nadamo da cete nam vi pomoci! :wink:
TOLIKI SI KRETEN DA NE SHVATAS DA NIJE NAJVAZNIJI SPOLJASNI IZGLED?IMA DECAKA KOJI GLEDAJU ONO STO SE NALAZI UNUTRA. JA IMAM DEVOJKU KOJA NIJE NESTO POSEBNO,MNOGI ME PITAJU ZASTO BAS NJU KAD MOGU LEPSU DA NADJEM,ALI MENI NIJE VAZAN FIZICKI IZGLED VEC ONO STO SE NALAZI UNUTAR OSOBE.A KAD NISI RAZMISLJALA O TOME NEMOJ ONDA DA PRICAS NISTA. RAZMISLI PRVO.SAMO TI NEMAS MOZGA. [color]

Anonymous:
Ja na primer(iskreno)ne smem da pridjem onoj koja mi se stasno svidi zbog straha da ne dobijem korpu..
S T A D A R A D I M....................

Ubij se :wink:

Ne. Shalim se. Stisni zube i pridji devojci.. jedna korpa, dve korpe... nebitno. ALi ako ne probash, nikad necjesh znati da li bi tu korpu uopshte i dobio, ne? Rizik je najlepsha stvar koja postoji :wink:

Back