dobre ribe part X

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.163
ok, medju vama ima onih koje se ne stide da su Dobre ribe znaci nema tu lazne skromnosti, onako topli osecaj vas prozme kad se o njima prica jer znate da ste na toj strani. niste cak ni samo obicna lepa zena udata i ok nego ste Dobra riba

ali, svako je ljudsko bice i svako ima problema. svi imamo razlicite probleme.

koji problem imaju Dobre ribe?
ili ajde, Ribe koje nemaju problem da navataju tipa cak su se mozda nekad i zaljubile i sve to

Poslednja izmena:
e sad moze li neko da bude DR a da bude svestan toga, ili su te one sto se o njima ne prica tako, znaci na neki nacin ovo nije prava tema

ok ... enmam pojma

mada sta ima veze nekad frajere pokupe i one obicnije znaci eto malo onako da se pise

ne mora nuzno dobre, ajd i prosecne, ali zene koje su nekad nesto dozivele, mozda volele, veza, muskarac, ovo ono
znaci ne neki promiskuitet, ali nesto klasik sto bismo rekli
koji one imaju inace problem?
znaci ovde je prosecno dosta, mislim da je u srbiji tako. prosecna zena je zena koja lepo izgleda

nemaju problem, nemaju posao, traze posao

ili imaju dobar posao pa crkavaju da odrze posao ali ova tema jede sama sebe. ili da prehrane decu da im deca budu dobro ili zele decu a nema dece i to
heh
pitam zato sto sam tako mrzela neke evidentno lepe zene, ali sam onda pomislila, dobro, mora da i one imaju nesto sto im je tesko, ne vidim sta je to, ali to mora da postoji. pa ajd sta bi to bilo

natprosecne mrze ostali ostale zene pa nemaju kontakt sa drugim zenama? ali uvek postoji neka dobrica koja ce hteti druzenje
a prossecne one nemam pojma ... one ne rasclanjuju probleme pa se jadaju drugim. znaci ovde prosecna je lepa zena, ali kao i vecina zena

ribe i neribe(sta god ti pojmovi znacili), imaju iste probleme
ne mislis valjda da je lepsa(sta god to znacilo) automatski i pametnija i plodnija i drustvenija i humanija itd

treba da negujes svoje potencijale jagodo, znam da ih imas, i fizicke i mentalne

ili ajde, Ribe koje nemaju problem da navataju tipa cak su se mozda nekad i zaljubile i sve to

Problem je taj da i dobre ribe imaju samo jedan život, pa iako mogu da imaju dosta frajera bez po muke moraju da odustanu od te privlačne perspektive ako žele da budu u iole ozbiljnoj vezi.
Znači to je još gora muka nego kad ni ne možeš da smuvaš nekoga - možeš, a ne smeš.
Pa hajde reci, je l' nije to oličenje pakla na zemlji?

Problem je taj da i dobre ribe imaju samo jedan život, pa iako mogu da imaju dosta frajera bez po muke moraju da odustanu od te privlačne perspektive ako žele da budu u iole ozbiljnoj vezi.
Znači to je još gora muka nego kad ni ne možeš da smuvaš nekoga - možeš, a ne smeš.
ovo je sjajno:zcepanje:

Ja sam uvek bila ona ružna drugarica od dobre ribe. I znam da te dobre ribe imaju puno muka sa raznim manijacima i kretenima. Na kraju im se smuče muškarci pa se natripuju neviđeno i budu polovna roba u glavi jer ne mogu da se opuste.
Ne bih im nikad bila u koži. Najbolje je biti nevidljiva ribica u moru i opušteno plivati. Kad si vrh svi žele da te ulove pa je teško od tih svih izabrati pravog.
A ja nisam nikad ni morala da biram. Uvek su birali mene.:zcepanje:

ribe i neribe(sta god ti pojmovi znacili), imaju iste probleme
ne mislis valjda da je lepsa(sta god to znacilo) automatski i pametnija i plodnija i drustvenija i humanija itd

treba da negujes svoje potencijale jagodo, znam da ih imas, i fizicke i mentalne

nemaju iste, jer riba je imala pravu vezu i zaljubila se uzvraceno a neriba mozda jeste mozda nije. pa kad je to obavila, sta preostaje od frke?

mada meni je u stvari ok ovako.
riba: jao danas ih je pet njih dolazilo da me zove u bioskop!!! bas su dosadni. a i sta da obucem?
neriba: jao danas ih je pet dolazilo da se eventualno istrese. ili danas nijedan nije dolazio ni da se istrese. ili kako izgleda kad te neko zove negde?
(nisam ta hardcore neriba ok je nego sam pod utiskom i malo jeste preterano)
mada neribe mogu nesto da rade
ok ovo nije bas tacna tema

nije. hocu nesto gde boli.

Ja sam uvek bila ona ružna drugarica od dobre ribe. I znam da te dobre ribe imaju puno muka sa raznim manijacima i kretenima. Na kraju im se smuče muškarci pa se natripuju neviđeno i budu polovna roba u glavi jer ne mogu da se opuste.
Ne bih im nikad bila u koži. Najbolje je biti nevidljiva ribica u moru i opušteno plivati. Kad si vrh svi žele da te ulove pa je teško od tih svih izabrati pravog.
A ja nisam nikad ni morala da biram. Uvek su birali mene.:zcepanje:

ok, aj ne te nesrecne dobre ribe, nego one veste dobre ribe koje manijake lako oduvaju s prstiju

mada mozda ne mora bas te izuzetne, obicne zene koje su nasle neki uspesniji polni zivot.
vasi problemi = ?
to da vozas deset tipova istovremeno cini mi se da posle 30 i nije tako zanimljivo, a i tad je vecini verovatno ideja samo

lepsa jeste mozda i drustvenija i sve te osobine zato sto se srecno krese i onda joj je lakse da to drzi, plus sto uvek ima dobar odziv. mada opet svako ima nekog ko ga ne voli. ali one su intuitivne.
mada nesto se i ne bih menjala, sto sam se zalila uopste
mada i nisam.

ok, medju vama ima onih koje se ne stide da su Dobre ribe znaci nema tu lazne skromnosti, onako topli osecaj vas prozme kad se o njima prica jer znate da ste na toj strani. niste cak ni samo obicna lepa zena udata i ok nego ste Dobra riba

ali, svako je ljudsko bice i svako ima problema. svi imamo razlicite probleme.

pa nista samo smo dzabe grdne imamo sise do poda, ja licno moje prebacujem svaku preko suprotnog ramena, ali osim toga sve je ok i bas smo persu i tako to :rumenko:

Back