blizance
Ističe se
- Poruka
- 2.391
Koliko godina i kako treba da izgleda zena da bi dobila ovaj epitet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blizance:Koliko godina i kako treba da izgleda zena da bi dobila ovaj epitet?
opijum:Bila je slicna tema, ispade da su matorke zene vec sa 35-t godina, dakle zene ako imate 35-t godina-"gotove smo i zavrsen" zivot za nas
![]()
![]()
blizance:Da dodam,izgleda bilje od nekih mojih vrsnjakinja koje su desetak godina mladje od nje.
Pa jbg naravno da su mladje sladje... ali sto nas teras to da priznajemo i na taj nacin se zamerimo ovim starijima... Ima lepih i ovih i onih... Ko se kome svidja ok, ko se ne svidja opet ok... i nemojte da budete opterecene glupostima... :wink:opijum:Sta to vredi, mislim sto izgleda boljekad muskarci vole mlado, vidis da se i ne javljaju na temu
propale smo....gotovo,nema druge nego priznati-matora sam
![]()
![]()
![]()
![]()
Petar_Pan:Pa jbg naravno da su mladje sladje... ali sto nas teras to da priznajemo i na taj nacin se zamerimo ovim starijima... Ima lepih i ovih i onih... Ko se kome svidja ok, ko se ne svidja opet ok... i nemojte da budete opterecene glupostima... :wink:
Ma da samo mi fali da se pofajtamo...opijum:A sta ima lose u tome -priznati i da se zamerate starijim zenama-nista, cak sta vise, iskrenost je superA ko je rekao da se opterecujemo, ja bar nisam tako nesto napisala a i ni rekla
Svako nadje svoje slatko, jel tako-tako je
![]()
![]()
Petar_Pan:Ma da samo mi fali da se pofajtamo...Uvek bi ja izvukao deblji kraj... No dobro je ako je sve opusteno i ok... :wink:
Breaking:Treba da izgleda opako i nedodirljivo a pristupacno... bolje otvoreno, ali nikako lako kao sedishte nichije bicikle, iskusno, hladno... vise stoichki, ali i jako... puna zrele kontrolisane pasije. Da ima podochnjake koji govore da je bila u ratovima, obozavam podochnjake na zenama, poneki oziljak prethodnih odnosa i da deluje realno, bog zna da sam ja zagubljen pa bi to bilo suludo. Zategnutih misica i narocito stomaka, ili barem u borbi sa svojim godinama, ali ne borba sa tinejdzerkama, to je nemoguce dobiti na otvorenom, barem ne na dobar nachin, i iz glupih je razloga, mislim na rat sa svojim vremenom, i neka bude zla i dobra istovremeno, zenski zla i dobra. Mora da ima i gadan gaadaaan kochijashki jezik kako bi me postavljala na moje mesto, ali i da iz toga viri neka dobra procitana knjiga... nachitana kochijashica - sexy matrona.
Hmm.. ali to je dobra 'dobra' matorka koja bi meni bila dobra....
'Dobra' moze biti i ako je zgodna i razdragana
radije nju ostavljam machijim danima....
sevilja:Dobra matorka=zena od 50 godina koja izgleda fantasticno!
Dolazi jedna starija zena u teretanu, gde ja radim na sebi.feles:u ovaj odgovor je utkano toliko osecaja........ti bas volis matoke 8)
Bad_Wolf:Druga rec u naslovu je toliko uvredljiva, da necu komentarisati temu.