RimputapaCibunabadezileAk
Početnik
- Poruka
- 2
Treba mi preporuka za dobru knjigu iz oblasti psihologije, poceo sam da citam "Uvod u psihoanalizu" of Sigmunda Frojda , koju literaturu biste mi jos preporucili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba mi preporuka za dobru knjigu iz oblasti psihologije, poceo sam da citam "Uvod u psihoanalizu" of Sigmunda Frojda , koju literaturu biste mi jos preporucili?
Sveto Pismo
Ako si krenuo s Frojdom-obavezno i s K.G.Jungom i to najbolje "Psihološki tipovi"!Treba mi preporuka za dobru knjigu iz oblasti psihologije, poceo sam da citam "Uvod u psihoanalizu" of Sigmunda Frojda , koju literaturu biste mi jos preporucili?
hehe Frojd,to je jedan mali ljudski crvić
Jung i njegovo "kolektivno nesvjesno",aj dobro,on je malo manji tupan
Ovo nije nacin da ostvaris sebe u ovom svetu i da budes prihvacen.
Probaj bilo šta od DostojevskogTreba mi preporuka za dobru knjigu iz oblasti psihologije
Mda...Jung,Frojd,Adler-oni su za tebe kesa,je l ?Dragoljubane znam da znaš da se sve što čovjek treba znati o ljudskoj duši,i sva psihologija nalazi u Svetom Pismu..ali jednostvano tvoj zadatak je da pljuješ po Bibliji..
hehe Frojd,to je jedan mali ljudski crvić koji pokušava da bude mudar i da odgonetne čovjeka,taj je pričao nebuloze kao narkoman u gradskom prevozu..
Jung i njegovo "kolektivno nesvjesno",aj dobro,on je malo manji tupan jer je donekle priznavao Boga,ali ipak je tupan i to onaj gordi(kao 99% filozofa)
...........STRUKTURA SARAJA - azijatski despotizam kao tvorevina mašte na Zapadu u XVIII veku
Dok ja ne napisem nesto, nova predavanja za uvod u psihoanalizu i studije o histeriji, isto od frojda, pa onda zivot protiv smrti, od norman o brown, to ti je isto o psihoanalizi, onda dostojesvkog cepaj, pocni od zli dusi/neciste sile, kako ko prevodi.... dostojevski ti je psihologija... a to je sve on izmislio prije frojda sam frojd kaze.. vjeruj me da sam procitao sve od dostojeveskog sto je ikad napisao u zivotu a da se zna da je anpisa osim krokodil i jednu pripovjetku dvije triTreba mi preporuka za dobru knjigu iz oblasti psihologije, poceo sam da citam "Uvod u psihoanalizu" of Sigmunda Frojda , koju literaturu biste mi jos preporucili?
ovo je tako lose i glupo napisano da ja to zovem "bolesnicko pisanje", evo u cemu je rijec:
- - - - - - - - - -
Ako si krenuo s Frojdom-obavezno i s K.G.Jungom i to najbolje "Psihološki tipovi"!
Naravno-A.Adler je treći velikan psihoanalize!
Kad završiš s njima,nastavi s bihevioristima!
Danas je biheviorizam daleko zastupljeniji od psihoanalize u praksi...
Aj ti ne pricaj zivota ti to?, sto ce kome upoznavanje, evo ga upoznavanje:Svim pocetnicima preporucujem : Psychology for dummies, Adam Cash. ....Ako nista ne znas o psihologiji, ovo je jedna odlicna mapa, jasno objasnjenja strujanja u okviru razlicitih skola i ucenja.Osim toga, sadrzi i neka poslednja naucna istrazivanja.Tek da citaoc ili ko je zainteresovan dobije jasnu sliku i mogucnost izbora o sledecem koraku u psihologiji.
Možeš proći i daleko jeftinije. Napravi neki ekces, isprovociraj nekog badžu. Onda posmatraj. Onda učestvuj.Treba mi preporuka za dobru knjigu iz oblasti psihologije, poceo sam da citam "Uvod u psihoanalizu" of Sigmunda Frojda , koju literaturu biste mi jos preporucili?