Dobra i zla energija

Pešadinac

Ističe se
Poruka
2.617
Da li vam se desilo da osetite dobru ili zlu energiju ljudi i bez ikakve priče, obraćanja?
Daću svoja dva primera u oba pravca da bi bilo jasnije.

1. Dobra
Ortak me nagovorio da odemo do jednog manastira i da se ispovedimo. Mada verujem u Boga nisam ljubitelj religije, no pristao sam više da njega ispoštujem , jer on je bio u tome.
Kad sam ušao u tu keliju, valjda se tako kaže, u njoj je bio stari monah koji je svetleo. Bukvalno sam imao taj osećaj, čak sam i toplinu osećao fizički. Divna energija. To sve pre nego mi se uopšte obratio.

2. Zla

Sa jednim drugom ortakom sam putovao za BG. Svratili u jednu kafanu na pola puta da se osvežimo. Za stolom pored nas je sedela grupa od 4 lika, jela i pričala . Svi su delovali sumnjivo ali iz jednog od te četvorice je izbijala takva zla energija kakvu nikad pre nisam osetio . On se nama nije obratio, nije ni gledao u našem pravcu ali svejedno je odavao utisak psihopate i izrazito opasnog čoveka.
Kad smo ušli u kola, pitao sam ortaka da li je i on primetio tog lika, da zrači nekakvim zlom a on je odgovorio kratko- teška mafija, sigurno.

Da li se vama desilo nešto slično i kako je to izgledalo?

Da li vam se desilo da osetite dobru ili zlu energiju ljudi i bez ikakve priče, obraćanja?
Daću svoja dva primera u oba pravca da bi bilo jasnije.

1. Dobra
Ortak me nagovorio da odemo do jednog manastira i da se ispovedimo. Mada verujem u Boga nisam ljubitelj religije, no pristao sam više da njega ispoštujem , jer on je bio u tome.
Kad sam ušao u tu keliju, valjda se tako kaže, u njoj je bio stari monah koji je svetleo. Bukvalno sam imao taj osećaj, čak sam i toplinu osećao fizički. Divna energija. To sve pre nego mi se uopšte obratio.
lucy in the sky with diamonds

Poslednja izmena:
slazem se, npr. vidim na salteru neku antipaticnu zensku, a s druge strane kod nekog decka guzva, i ja kazem, sta stalno tripujem i pridjem da kupim kartu kod te antipaticne i odmah dodje do varnica... tako da ima osnova to razmisljanje!

Back