S
SINDI
Gost
Bad_Wolf:Moram da se popravim, prestao sam da radim ono sto sam radio do skora...;-)
khm..treba, treba..ko prizna pola mu se doda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bad_Wolf:Moram da se popravim, prestao sam da radim ono sto sam radio do skora...;-)
Meni ova rečenica izgleda kao pretnja od nekog poremećenog tipa.Ma bre bila bi džada koliko me noge nose.........Betty:....šta mu to tačno dođe kad vam neko kaže? :shock:
"Neću ti ništa, ako budeš dobra devojčica ", primera radi....
kad smo bile male to je značilo: preći na zeleno (a ne jurcati), ne zaboraviti patike u školi, biti pažljiv na času....
A šta znači danas?
heeeeeeeeeeeejcLick - OR - Die:BUDI DOBRA DEVOJCHICA se nikada ne kazhe devojchicama koje su zaista dobre
ovo je istina! To se kaze nekom koga je tesko obuzdati i kada ti to neko kaze, zeli da izmanipulise i ne zna kako...cLick - OR - Die:BUDI DOBRA DEVOJCHICA se nikada ne kazhe devojchicama koje su zaista dobre
Nisam prozivao daleko bilo, a i ja volim nevaljale devojchice da zna$ :wink: . Jo$ bolje kada razmislim.. nijedna moja devojchica nije bila dobra, a ni ja ..xexemala_nish:heeeeeeeeeeeej
zasto se osecam prozvanom?!
samo da znas, ljudi obicno brinu bez razloga...pa obicno ljudima koji su dobri uvek ponove da budu(i dalje) dobri... a ovim losim...batalili su vise da pricaju
zasto tvoj zec vise ne trci...Vragolasta Amfibija:pa ono...kao..legni mirno i radi sve sto ti kazem inace ce da ti krpe medjicu
Arhangel NS:Ма, ја бих волео да то Бети мало разјасни...Мислим, никако да скапирам ко јој се и у којој ситуацији тако обратио...
Звучи претеће, не могу себе да замислим како то изговарам.![]()
lara#1:Bas me zanima zasto neki tipovi tu recenicu upucuju neposredno nakon raskida.
Betty:jeste bila pretnja.ako ne budem "dobra" -platiće nekog da me njanjanja....sad se klon izvinjava al jbg smorio
cLick - OR - Die:BUDI DOBRA DEVOJCHICA se nikada ne kazhe devojchicama koje su zaista dobre
xpajamacax:sedi tu da ti kažem
obučeš minić, onaj faltani, bele sokne,neke patikice,može i cipele za golf,
body majicu po mogućstvu par brojova manjšu.
ondak,upleteš kike i staviš mašne na krajovi.
namackaš usta sa glossyem...
naravno pućiš se i nadr kaš sisiće ko dzivdzan kolenca...
eto...
sada si dobra devojčica po njihovom ukusu...
Betty:e, storm, ti možeš tako, ti imaš dovoljno kose za kike sas mašnu na krajovi![]()