Smajlo Cool:Cuj srpski Doboj..Pa to se ne mora ni govoriti, to se zna!
Nego Doboj je pravo mjesto..meni se svidja. Lijep grad oko 100.000 stanovnika ako se ne varam?
pre ce biti sa tri...dejo:Smajlo Cool:Cuj srpski Doboj..Pa to se ne mora ni govoriti, to se zna!
Nego Doboj je pravo mjesto..meni se svidja. Lijep grad oko 100.000 stanovnika ako se ne varam?
podjeli to sa dva!!!!!!!!!!!!!!
Smajlo Cool:Cuj srpski Doboj..Pa to se ne mora ni govoriti, to se zna!
Ni pod razno se nemoj vracati,jer kad ostanes malo duze vidjet ces da je sranjeBobanSyd:Pozdrav svima iz Doboja,javljam se iz Australije tacnije Sidnej bijo sam prosle godine u Doboju posle 6 god rodjen sam tamo i ocu da vam kazem da je za mene Doboj ostavio veliki utisak imam zelju da se tamo ponovo vratim.
slucajni prolaznik:nemoj tako u doboju zive mnogo fini ljudi raznih vjera i nacija,koji su svi bili Jugosloveni.Doboj je bio jedan od centara NOR-a,i sada se protivi fasistima koji teze da ga ukljuce u svoje razne ideologije.Mislim da bi trebao dobiti status slobodnog grada,kao Dubrovnik nekada.Nazalost grad se u ratu napunio seljacinama i dosta primitivnim ljudima i ybog toga sad ispastaju svi njegovi gradjani sto dovodi dp kriza identiteta i narkomanije isl...
Doboj je isti kao i sto je bio prije rata.Svi su se muslimani vratili,a i to je opstina u kojoj je najveci postotak povratkaSDP RS:slucajni prolaznik:nemoj tako u doboju zive mnogo fini ljudi raznih vjera i nacija,koji su svi bili Jugosloveni.Doboj je bio jedan od centara NOR-a,i sada se protivi fasistima koji teze da ga ukljuce u svoje razne ideologije.Mislim da bi trebao dobiti status slobodnog grada,kao Dubrovnik nekada.Nazalost grad se u ratu napunio seljacinama i dosta primitivnim ljudima i ybog toga sad ispastaju svi njegovi gradjani sto dovodi dp kriza identiteta i narkomanije isl...
Pa kako mislite da nas iko smatra civilizovanom i multietnickom sredinom kad su u Doboj dobrodosli samo Srbi ??? Doboj je jedan od mnogih gradova u RS koji su etnicki cisti (100 % jednonacinalni). Kad cete jednom shvatiti da od bolesti nacionalizma nema nista. Citava Evropa se ujedinjuje, ukidaju se medjudrzavne granice, pasosi i ostalo samo su kod nas nacionalni predznaci i jednonacionalne sredine (svidjelo se nama ili ne Doboj nije ni D od prijeratnog multikulturalnog Doboja koji je imao vise nacija nego London)!Dobojlije najbolje znaju kakav je etnicki sastav grada bio prije, a kakav je sada!
Oopen/closed
Kad sve to tako lepo napisa zasto onda postoji Doboj Jug ili Doboj Istok kad su to sela koja se nlaze u okolini Doboja i u Federaciji BIH,a ne u Rep. Srpskoj, da vi to niste malo nostalgicni pa ste dali takva imena. Nek se se zovu kao sto su se i zvala svojim pre ratnim imenimaemke99:e sve ste dobro rekli samo jedna greska veeelika
jel ikada prije postojao "srpski doboj" sta to treba ustvari da znaci???da je to dio koji pripada nekoj drugoj drzavi ili sta
ili mozda da u onom "drugom" "ne srpskom" dijelu zive svi ostali osim srba e jeb. nije tako
neki ljudi pokusavaju nesto sto ne moze,napraviti u drzavi drzavu
sad ce uskoro napraviti cigansko sarajevo,hrvatsko sarajevo, muslimansko sarajevo,srpsko vec ima to sam neku noc na vijestima cula....... eh sad jel to neki zivot ili suzivot???oni vec kontaju kako ne daju ime srpsko sarajevo kaze nek se znaju granice u slucaju novog rata!!!!!!!!!!!molim te lijepo u jednoj drzavi
hallooooooo!!!!nasa drzava je Bosna i Hercegovina(mislim na ove iz doboja) nema tu komenatara kao sto je neko gore napisao(to me iritiralo)kao dobar provod ali naravno on samo misli na "srpski doboj" a ne na ovaj,onaj doboj
ne znam ovako nikuda ne vodi narocito ako cemo i dalje tako odvajati jedne od drugih,svoje prve komsije od sebe gdje vi onda zivite??bas me interesuje
pozdrav svima
long live rnr
Bolje je sve nego Mrkonjic-Grad.Luger:to jeste sup*k planete zemlje ali kad nemam bolje ...