- Poruka
- 2.632
Kada bi dobili neke veće pare u kladionici (preko 100k dinara), da li bi ste častili radnika nešto ili ne? Ukoliko da, koliko? Video sam pre mesec dana dečko dobija 200k dinara, vadi 5000 i daje radniku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te ne bije malerDao bih svakom radniku u kladionici po 2000 kada bih dobio 100k dinara.
baksis, cascenje, ostavljanje kusura i ta sraaanja ne radim nikadKada bi dobili neke veće pare u kladionici (preko 100k dinara), da li bi ste častili radnika nešto ili ne? Ukoliko da, koliko? Video sam pre mesec dana dečko dobija 200k dinara, vadi 5000 i daje radniku.
Cascavanje muzike, konobara, donosiocu brze hrane i sl. je nas obicaj.Kada bi dobili neke veće pare u kladionici (preko 100k dinara), da li bi ste častili radnika nešto ili ne? Ukoliko da, koliko? Video sam pre mesec dana dečko dobija 200k dinara, vadi 5000 i daje radniku.
Pa takav dobitak treba da se zalije.Da te ne bije maler![]()
Ne bavim se time, djavolska igra i za hrišćane tabuKada bi dobili neke veće pare u kladionici (preko 100k dinara), da li bi ste častili radnika nešto ili ne? Ukoliko da, koliko? Video sam pre mesec dana dečko dobija 200k dinara, vadi 5000 i daje radniku.
Uvek dajem 10%...Kada bi dobili neke veće pare u kladionici (preko 100k dinara), da li bi ste častili radnika nešto ili ne? Ukoliko da, koliko? Video sam pre mesec dana dečko dobija 200k dinara, vadi 5000 i daje radniku.
Treba nam marksisticko objasnjenje kako radnici u kladionici stvaraju vrednost kladionicarskog proizvoda?Ja u kladionici odem samo na sprat da oderem gazdu na pokeru.
Bode oči razlika između ukupnog prihoda kladionice sa jedne, i zbira troškova održavanja, plata radnika i poreza sa druge strane. Višak uzima gazda.Treba nam marksisticko objasnjenje kako radnici u kladionici stvaraju vrednost kladionicarskog proizvoda?
ti kolko god da dobijes u kladionici ce izadjes bez gace............nisu pare za tebe.Samo ako je radnica dama sa velkim grudima