Dobitak u kladionici

Wise Owl

Ističe se
Banovan
Poruka
2.632
Kada bi dobili neke veće pare u kladionici (preko 100k dinara), da li bi ste častili radnika nešto ili ne? Ukoliko da, koliko? Video sam pre mesec dana dečko dobija 200k dinara, vadi 5000 i daje radniku.

Kada bi dobili neke veće pare u kladionici (preko 100k dinara), da li bi ste častili radnika nešto ili ne? Ukoliko da, koliko? Video sam pre mesec dana dečko dobija 200k dinara, vadi 5000 i daje radniku.
baksis, cascenje, ostavljanje kusura i ta sraaanja ne radim nikad

*osim kada kupujem na pijaci voce povrce od proizvodjaca

njima obavezno zaokruzim da bude bez kusura

Cascavanje muzike, konobara, donosiocu brze hrane i sl. je nas obicaj.
Castio bih svakako a koliko nemam pojma, zavisi od dobiti.
Inace ne idem u kladionicu :super:

Znam lika koji je dobio preko 200.000 dinara na onim aparatima i častio je curu koja radi u kladionici sa 5000. Kaže da je prvo došao za jedan aparat, a onda mu je ona iz nekog razloga rekla da pređe za drugi i na tome mu se posrećilo.

Nadrkanoj i nezainteresovanoj osobi ne bih dao nista, i da zaradim milion.

Jedna od retkih stvari koja mi se vise svidja u Evropi nego u Americi; u Americi ocekuju da svaki radnik treba da dobije baksis, sto je glupo, iz vise razloga.

Ne moze isti baksis da bude za dobrog i loseg radnika.

Apsolutno je moguce rangirati kvalitet radnika za sve, cak i za cistace wc-a.

Pa jednom kad sam na 20 uloženih dinara dobio oko 700 evra (pogodio 13 utakmica i mislim postavio rekord u toj kladionici što se tiče ukupne najveće pogodjene kvote) sećam se nešto sitno sam ih častio ali sam zato otišao u supermarket pored, kupio neke sokove, keksove, grickalice i šta ti ja znam i odneo sam im da se malo počaste i da malo grickaju i da se osveže (inače najludje u celoj priči i pravi sinhronicitet je taj što se to desilo mislim baš na današnji dan, takoreci godišnjica mog dosad najvećeg kladioničarskog poduhvata i tiketa mog života). ;)

Inače eto pre par dana sam uzeo oko 2000 hiljade na 20 kinti (ono odigrao čisto zanimacije radi), odigrao 4 meča iz brazilske prve i druge lige i 1 utakmica sa Copa America (Argentina - Canada na otvaranju), eto skroman i simboličan dobitak i mala simbolika pred "godišnjicu" tog čuvenog tiketa. ;)

Back