- Poruka
- 1.227
Usrecili smo se sa tim silnim mozgovima iz CG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marlоn:Samo ti čekaj... dosta smo mi čekali da vas se kurtališemo....
marlоn:Ne brini... samo ako krenu po starom... videćeš šta će biti. Imam informacije da mnogi vajni "direktori" i "savetnici" polako krpe prnje i odlaze nazad u kamenjar.
marlоn:Ne brini... samo ako krenu po starom... videćeš šta će biti. Imam informacije da mnogi vajni "direktori" i "savetnici" polako krpe prnje i odlaze nazad u kamenjar.
Ипак не треба гурати главу у песак...И после причати како нас свет не воли.....Од нашег исмевања црногораца ништа нећемо добитиesperanca137:e jadan,jaaaaaaaaaaa da ti kiselim vodu8)
samo nek idu![]()
LIBERTAS:Srbija je potencijalno bogata zemlja a da li ce to i biti zavisi samo od Vas!
goxy:Ипак не треба гурати главу у песак...И после причати како нас свет не воли.....Од нашег исмевања црногораца ништа нећемо добити![]()
Mala, covek bi iz ovih tvojih reci mogao pogresno izvuci zakljucak da ste vec postali Monako, da se u stvari o tome glasalo na tom vasem referendumu, a ne da ste i dalje ono sto se i do sada bili, dakle jedna brdovita vukojebina na slepom crevu (!) Balkana koja masta o nekakvom 'de luxe' turizmu. Mastaju i Namibija i Zanzibar ali im mnogo bolje polazi ide od ruke...HEBEHA:Bilo kako bilo, drago mi je zbog normalizacije odnosa u svakom smislu.
Prije svega su svi argumenti unionista pali u vodu jer je osnovna prica njihove kampanje bila: "Milo je lopov", a zatim "Neyebace nam se Srbija majke ako ne budemo dobri".
Da li je Milo lopov, ne bih diskutovala, nije zvanicno dokazano, ali su odnosi sa Srbijom ostali isti i jos bolji postali jer se zna ko je gdje. Tako ce ljudi iz Srbije dolaziti ovamo sa LK, a pasos nositi za slucaj da odu na izlet u komsiluk (Hrvatska).
Mislim da Srbija ovim odlukama nije nimalo ostecena, a ovi komentari su reaksija povrijedjene umisljene sujete pojedinaca. Isti koji su govorili o bratstvu sada pljuju prvu bratsku odluku. Za ocekivati.
Znam, znam, sada ce da vrsne bujica svega i svacega, kao i inace, ali se uopste ne uzbudjujem, naprotiv. Vazno je da je sada sve u redu, a Srbija treba da rijesi jos svoje probleme Kosova i Haaga, pa da pocne normalno da funkcionise i izvuce se iz zivog blata primitivizma. Tamo zive meni jako dragi ljudi i zelim da im sto prije bude sto bolje.
gradac5:Svima srpsko državljanstvo
16. jul 2006
PODGORICA (SRNA) - Ministar za dijasporu Srbije Vojislav Vučević rekao je da je Vlada u Beogradu izradila Predlog za izmenu i dopunu Zakona o državljanstvu, kojim je predviđeno da svi građani Crne Gore, koji to žele, brže i s manje formalnosti dobiju državljanstvo Srbije.
On je za "Dan" naveo da je Srbija odlučila da ne pravi razliku između građana Crne Gore, i da će većina građana Crne Gore tražiti državljanstvo Srbije.
- Srbi iz Crne Gore bi trebalo da imaju malo strpljenja, jer će, kako stvari stoje, brzo moći da dobiju državljanstvo Srbije - rekao je Vukčević.