snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
verovatno nešto sitno treba da im uplatiš prvo da bi mogli transakciju da izvrše na tvoj račun
50 dolara. provereno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno nešto sitno treba da im uplatiš prvo da bi mogli transakciju da izvrše na tvoj račun
Tako sam ja dobio mail od nekog bankarskog cinovnika iz Ugande da je umro moj prezimenjak i ima 3 miliona dolara na racunu pa samo da mu se javim da delimo pola pola on ce da me upise ko naslednika.
pa na naduvanje,mada mozda i te na baterije nisu lose kakva su tvoja iskustva?
nemogu da opisem koliko sam srecan!!1 stigo mije emalj od microsofta dasam dobijo 900.000 dolara! i ne znam cak ni gde i kako sam ih osvojio??!![]()
jel moze neko dami kaze kakose podize novac???
jel treba dotvorim racun u banki ili kako to vec ide??2
Pogledajte prilog 362787
Nije slučajnostz. Za žene je novac najveći afrodizijak.
Nije slučajnostz. Za žene je novac najveći afrodizijak.
Za sponzoruše i kurave verovatno![]()
Na šta si nahvatao svoju?
Nahvatala ona mene. Svojevremeno se doselila zbog mene iz jedne države u drugu državu. Ona profesorka koja govori 7 svetskih jezika, a ja arhitekta koji odlično poznaje 7 svetskih religija. Samo šarm i ništa više. Uzajamno poštovanje. Prava ljubav. Godine. Iskustvo. Život. Itd. Itd.
kad sam dobio novac i izbacio status na fejsu o tome,u roku od 60 minuta sam dobio 50 zenskih zahteva za prijateljstvo i 75 poruka. slucajnost?
Pa pale li je pare?
Lažu. Tako sam i ja dobio kobajagi milion dolara od Bila Gejtsa, na kraju jedva uspeo da izvučem 25 hiljada dolara preko advokata posle razvlačenja po sudovima....
Lažu. Tako sam i ja dobio kobajagi milion dolara od Bila Gejtsa, na kraju jedva uspeo da izvučem 25 hiljada dolara preko advokata posle razvlačenja po sudovima....