dobio sam 900.000 dolara od Microsoft-a

Poruka
3.797
nemogu da opisem koliko sam srecan!!1 stigo mije emalj od microsofta dasam dobijo 900.000 dolara! i ne znam cak ni gde i kako sam ih osvojio??! :D :cool: jel moze neko dami kaze kakose podize novac??? :p jel treba dotvorim racun u banki ili kako to vec ide??2

yy.jpg

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    70,7 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
nemogu da opisem koliko sam srecan!!1 HAHA JBT NMG DA WERUEM!!!12 :D :D stigo mije emalj od microsofta dasam dobijo 900.000 dolara :D :cool: jel moze neko dami kaze kakose podize novac??? :p jel treba dotvorim racun u banki ili kako to vec ide??2 :p:p ZNACI OMG

Pogledajte prilog 362787

Meni to izgleda kao one spam ludacke poruke.:roll::lol:

I ja sam dobijao takve poruke i mislim da nema ko nije.:lol:

bez kilo dva mešanog i kilo rakije neće ti prodje :D

- - - - - - - - - -

...........da ćastiš..........:lol:

jeste :D

- - - - - - - - - -

nemogu da opisem koliko sam srecan!!1 stigo mije emalj od microsofta dasam dobijo 900.000 dolara! i ne znam cak ni gde i kako sam ih osvojio??! :D :cool: jel moze neko dami kaze kakose podize novac??? :p jel treba dotvorim racun u banki ili kako to vec ide??2

Pogledajte prilog 362787

kafana "DUKAT" u Knezu je fin izborčić

ko ima sreće,taj ima sreće...ne kažu džaba da je bolje roditi se bez ku.rca nego bez sreće,jer ako imaš sreće i on će ti narasti...
a kolko ja znam da je microsoft potpisao ugovor sa NIS-ovim benzinskim pumpama,tako da možeš doživotno da pazariš kod njih,možda čak i da otkupiš koju pumpu...

ko ima sreće,taj ima sreće...ne kažu džaba da je bolje roditi se bez ku.rca nego bez sreće,jer ako imaš sreće i on će ti narasti...
a kolko ja znam da je microsoft potpisao ugovor sa NIS-ovim benzinskim pumpama,tako da možeš doživotno da pazariš kod njih,možda čak i da otkupiš koju pumpu...

jel oćeš i ti sa nama u "Dukat"?
Mikrosoft ćasti

Pogledajte prilog 362787

Ja sam X puta dobijala istu sumu i od Google-a a i od drugih , spam, naravno.

Idi samo na reply te poruke, pa ćeš videti koja će ti se adresa pojaviti, sigurno nije Microsoft :mrgreen:

Pogledajte prilog 362787

ma lako
samo im uplatis nesto oko 600eu za trosak prebacivanja novca na tvok racun, koji uzimaju odmah u gotovini da ti ne bi skrnavili sumu
jos malo pa milioner :)

Svaka cast,ako je istina.Zelim ti sve najbolje.

ma nije druze istina,sta ti je? :D spam bre

ajooj bas sam zamislio kako bi bilo lepo da stvarno dobijem tih devetsto 'iljada...kupio bih najbolji racunar na svetu,uveo google fiber internet i kupio deset najkvalitetnijih zenskih lutaka na pumpanje :( (smrt kurvama) hihiih

Poslednja izmena:

Back